Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Senin motor hep yüklü seyir ediyor abi.Normal :) Heleki zinciride zamanında germiyorsan.Geçmiş olsun 10-15 liraya kurtarmışsın gene.Wolfe kurban olayim.

iyi demekki yolda kalsak en yakın merkezi yere kadar gidebilcez :cat: önceden kontrol ederek tahmin edilebilirmi bu arıza peki Meriç :silent:

Kontrol edilebilir abi.Ayaklığa alırsın motoru tekerde boşluk varmı yokmu bakarsın.Boşluk varsa bilya miyadını doldurmuştur arıza vermesi yakındır.Yoksa devam :) :)

Tamam :cat: hayır yazalımki ilerde aynı arızadan başına gelen olursa açsın okusun bi faydamız olsun :cat: malum hatıra defteri gibi burası ne yazarsak kalıyo "baki kalan kubbede bi hoş seda imiş" hesabı :bounce:

Tamam :cat: hayır yazalımki ilerde aynı arızadan başına gelen olursa açsın okusun bi faydamız olsun :cat: malum hatıra defteri gibi burası ne yazarsak kalıyo "baki kalan kubbede bi hoş seda imiş" hesabı :bounce:

Yazdığımız kalıyor da kimse okumuyor abi.Geriye dönük bak 10 defa lastik muhabbeti geçti mesela.Millet okumak yerine tekrar sormayı tercih ediyor.

Biz millet olarak hazır lopçuyuz biraz Meriçcim :pale: armut piş ağzıma düş kıvamında okuma araştırma özürlüyüz biraz :pr: neyse zamanla düzeliriz herhalde :wiinkk:

mutlu arkadaşıma geçmiş olsun. Benim sattığım 17 yaşındaki titanın arka teker göbekleri, rulmanları hala orjinaldi ve 1 kere bile yağlanıp greslenmemişti. Mutlu arkadaşım kilolu ama bence genede arka rulmanları daha dağıtmamalıydı.

ewet arkadaslar.benım wolf ilk defA arıza verdi....bugun bir ilki yaşadım.bursadaydım malum bikaç gundur.bugun ogleden sonra sılaya donus vaktıdır deyıp yola revan oldum:cat: bır kamyon sollama asamasındayken hızım 95kmh cıvarı 2 defa kut kut dıye ses geldı:pale: yol musaıt olunca gaz kesıp saga attım kendımı:silent: ayaklıga alıp motoru arka lastıgı cevırdıgımde ılk etapta zincirin gevsemıs oldugunu gorunce tamam daa sakın surup karacabey e gıdeyım orada utaya sıktırırım 3-5 neyse verırım deyıp devam ettım yoluma.:pr: 10 km kadar gıtmıstım kı aynı seyı tekrarlamaya basladı daha da sıklastı tabı bu durum:farao: 50-60 kmh lara dusup tamırcıye kadar geldım.slm-a.s faslından sonra durumu ozetleyen bı seyler anllattım:silent:.ben anlatırken usta bilye bozulmustur dedi.:king: ve motoru ıcerı aldı.aynen de dedıgı cıktı ustanın arka lastık mılını ıcındekı bılye dansoz asena gıbı olmus.yenısı ıle degıstırıp tekrar monte ettı:thumleft: ve sonra usta borcumuz nedır dedım.7tl bilye 5 tl de ustalık aldı.üzerine birerde çay içtik firmadan.......:rendeer::bestmt: böylece motorum bır ılkı basardı ama kısa surede cozum yolu bulunmasıda gunun ıyı gelısmesıydı.:flower:

abi salco a.ş. ye duyuru yaptın bozulmayan tek wolf benimki diye, aha haftasına kalmadan bozuldu.
bizde bu kilolar varken normaldirde rulmanların erken bozulması.

adem motor suanda 12bıne az kaldı.daımı 150 kg tasıdıgını var sayarsak norml. :cat: tahsin hep merak edıyordum wolf e arıza yaptıran tahsınden baska varmıdır dıye.canlı sahıt oluverdım bak

adem motor suanda 12bıne az kaldı.daımı 150 kg tasıdıgını var sayarsak norml. :cat: tahsin hep merak edıyordum wolf e arıza yaptıran tahsınden baska varmıdır dıye.canlı sahıt oluverdım bak

aşa yukarı hep 2 kişi biniyorum. 85 ben, 55 hanım. 140 kg daimi tepesinde. Yandik desene mutlu. :)

Psi kw Max torque bi şeyler dediniz anlamadım ben :queen::queen::queen:

Daha önce tecrübem yok kaç bg bu wolf 150

jxkk2.png

abi orjinal zinciri bizim gibi 150 kiloda adamlar binince aşırı uzuyor.
ben orjinal zinciri her hafta geriyodum.
geçen hafta taktırdığım çekoslovak oringsiz zincir daha uzamadı.
mecbur devamlı gevşek zincirle geziyoruz. çünkü motora binince zincir geriliyor.
benim zincirde 6-7cm boşluk bırakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar