adem abim canım abim..arkadaşlarınki 518 km giderken benimki 415 te kalıyor. Anlamadım fatih nasıl ayar yapmış buna? Ayar yaparım ama tek korkum hızdan ve çekişten düşmesi.
Karacabeyin Erdek tarafından girişindeki opeti diyorsun değilmi :silent: Depomu doldurmuştum orda dönüşte :cherry:ben motorumu aldıgımdan berı full force denen benzınden alıyorum.buradaı benzınlık o.deneme yapmadım ama 1-2 defa baska benzıncılerdende aldım.yanı olay aslına bakarsan sakın kullanımdan gecıyo ıbı geldı bana.5-5.5 devırde kullanıyorum cunkı ben.
1 lıtre ıle ne kadar yol yaptın pekı ahhemt abi
bazı arkadaşlar 100 km de 2 litre yaktıracağım dediğimde beni pek kaale almadılar. Size söz iyi bi ayar yapıp burda 12.5 litre ile kaç km yol yaptığımı paylaşıp dudak uçuklatacağım. Ama bunu 1 seferliğine, 1 depo benzinle yapıp, sonra eski ayarına geri çevireceğim. Sadece bunu beni kaale almayanlara yapacağım. Yapabiliyormuyum görün. Ama şu 1 hafta havalar yağışlı. Mart ayı uygunmudur?
Karacabeyin Erdek tarafından girişindeki opeti diyorsun değilmi :silent: Depomu doldurmuştum orda dönüşte :cherry:
Valla deminden beri aradım yazdım sanıyodum herhalde yazmamışım Ramazan ama 39 ila 48 arası gitmişti sanırım 1 lt ile :cat: :sunny:
Ademim bizim lafımız ayara değilkiayardan ziyade senin kullanım tarzına :wiinkk: ayar her türlü yapılır fakat yaptıktan sonra sağ ele hakim olabilmekte iş :cat: oda sende yok maalesef :farao: gazı verdikçe gidiyo giderkende yakıyo senin tokatçı :cat: