yeni karbüratör aldılarsa ayar yapılı değildir
yada kurcaladıysa ondan da olur..
ayar kaçmışta olabilir..
egzost karbüratör ayarından patlatıyordur abi. yada ateşlemiyordur
abi sen dipgaz gidiyorsun. ben fıtı fıtı 7 bin deviri çok geçmiyorum buna rağmen.
benzin döküp yakacam yeminle.
Demek istediğim de o zaten benim yani saat (hız gösteren bölümü )bozulmuştur kablo bağlantılarını bi kontrol et sorun yoksa göstergeyi değiştirmen lazım mecburenkm sayaçı çalışıyoda, hız ibresi iktidarsızlık gösteriyor abi![]()
giderken hep 0 gösteriyor..
hızlada çok işim yok hani. zaten yavaş gidiyorum.
105 km de 13 tl yaktı bugun benim motosiklet..
hesapta 2,5 - 2.8 arası yakıyor..
tabi ben dipgaz gittiğim için :d
bugun bitane 2007 cbf 250 buldum ilk sahibi bir amca
22 bin kmde benim motosiklet artı 1750 tl dedi adem abi..
motoru göstertik birine motor alınır temiz dedi
ne yapam ?
Bence sorun sende Adem sağ eline böyle bileğini kastıracak bi bileklik öneririm ben sana :queen: en azından gaza yüklenemen fazlavalla bakmadım bile markasına
Bugün dedim motor çok yakıyor, şunun karburatör ayarına bi bakayım. Gaz pistonunu söktüm, iğne ayarına baktım, en üstte. Üç çentik, ayar var bunun iğnesinde. Titanın iğnesinde 5 ayar vardı. Bence benim motorun, katalizatör, geri dönüşüm çalışmıyor. Herkesin wolfu yedeğe kadar rahat 500 km leri bulurken benimki 435-440 larda kalıyor.
yok yok benimki çok yakıyor. Ben tın tın biniyom genelde. Arada bi abanıyom gaza.
ben 435 cıvarı bıtmıştı depo adem sen yıne ıyısın o gazlamaya ragmen...
çamurda surulmuyor bu makıne hemen ön çamurluk doluyor
ahmet abi makina temiz. ilk sahibinden, adamda motorcu kamplara gitmiş gelmiş fazla zorlanmamış makina. arkadaşla baktık motor alınır dedi..
cebimde para yokken neler denk geliyor cıldırıcam ..
para olayını haledersem bu hafta alıcam
yedek parcayı orjin alırsan o fiyat..ramizan83 adlı üyeden alıntı
ben 435 cıvarı bıtmıştı depo adem sen yıne ıyısın o gazlamaya ragmen...
çamurda surulmuyor bu makıne hemen ön çamurluk doluyor
Ramazan kardeşim sende tourıng makinayı çamura sokmuşsun resmen ya sonrada çamurda gitmiyo diyosun commuter falan değil bizim motorlar tourıng resmen asfalttan indirmicen kolay kolay
@egelim 43: ahmet abi bulundugum cografyada asfalt nadır bulunur buna bır çare bulacagım çamurlugu kaldırma payı varsa kaldıracam az daha yukarı ılerleyen zamanlarda teker çamurka doldumu dönmuyor tekerın kaydıra kaydıra anca gıdıyorsun ya çamurlugu sökecen yada kırılan kısımdakı çamurlaı ne bukursan onla temızlşeyecen başka çaren yok bilmem hiç başınıza gelen oldumu ılk motorum keeway speed 150 dede olmuştu aynısı ama mondıal 150 mc hıc sıkıntı olmadıydı wolfde bu konuda sınıfta kaldı
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
evet cbf iyidir ama ona görede yakıt tüketimi vede parça sıkıntısı olacağını duydum en ufak bir motor arızasında 1000 tl gibi bir rakamın üstüne çıktığını okudum maliyeti ağır yedek parçada ama 250 lik olsun benim olsun diyorsan iyi teklif etmiş adam temisse o fiyata bedava gibi bir şey tsubasa;=)
yok yok benimki çok yakıyor. Ben tın tın biniyom genelde. Arada bi abanıyom gaza.