cbr 250 r düşünüyorum...Tsubasa napcan bunu satıpne alcan
Tsubasa resim isterik
Bosver tsubasa satma bi rektefe 250 cift silindir cupper olur o![]()
Lapitop için değilde topitop için söz verebilirim Adem efe :cherry: senin gibi torpak agası adama ben gibi eti belli budu belli devlet memurunun lapitop alması yakışık almaz herhalde değilmiben gittim topik öldü. :santa: ah mt naaptın bu yeni mt mobil sürümünù değiştiripter: mutlu arkadaşım yeni motorun hayırlı uğurlu olsun :rendeer: ahmet abi bana laptop topitop alsana :queen:
Lapitop için değilde topitop için söz verebilirim Adem efe :cherry: senin gibi torpak agası adama ben gibi eti belli budu belli devlet memurunun lapitop alması yakışık almaz herhalde değilmi![]()
Senin arabaya hız sabitleyici şöyle olur İzzetçim sizin orada Ankara asfaltı üzerinde bi tuğla fabrikası vardı oradan irice bi tuğla alırsın şöyle ağırca olanlarından hangi hızda sabitlemek istiyorsan o hıza çıkar ayağını gazdan çeker tuğlayı koyarsın gaz pedalının üzerine ohh mis gibi sabitlenir hızın :queen::queen:Hız sabitleyici takılırmı benim arabaya acaba ? zormu abi söyleinde aklıma geldi.. tabi en iyisi 250 lik bi motor.
Senin arabaya hız sabitleyici şöyle olur İzzetçim sizin orada Ankara asfaltı üzerinde bi tuğla fabrikası vardı oradan irice bi tuğla alırsın şöyle ağırca olanlarından hangi hızda sabitlemek istiyorsan o hıza çıkar ayağını gazdan çeker tuğlayı koyarsın gaz pedalının üzerine ohh mis gibi sabitlenir hızın :queen::queen: