Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Katılım
24 Ara 2011
Mesajlar
8,969
tam kapalı zincir muhafaza uymuyor maxi. Arka maşalara somon yatakları yapmak lazım. Fatih benimkine yapmış. Ön taraf vidalar tutuyor. Ama arka tarafı tutan tırnaklar yok. Aslına arka maşayı eski kasa titan maşası uyduracaksın o zaman tam kapalı zincır muhafazası olur. Ama uyarmıki? Sorun orda. Bi ustaya sormam lazım. Ne toz alır, ne yaş alır. Titanda ben en adi zinciri 35 bin km kullandım. Yağıda 1500 de bi yağlıyosun. Yağı gitmiyor.
 
Katılım
24 Ara 2011
Mesajlar
8,969
evet gördüm. Önden somonlar var, arkadan tırnaklar yok. Arka maşayı eski kasa titan maşası uydurulup takılırsa orjinal gibi olur. Arka maşa olurmukine?
 
Katılım
6 May 2010
Mesajlar
1,685
1001702f.jpg


1001703zg.jpg


1001704e.jpg



Bunu nasıl teğmin edebiliriz ki?
 
Katılım
1 Haz 2009
Mesajlar
4,117
evet gördüm. Önden somonlar var, arkadan tırnaklar yok. Arka maşayı eski kasa titan maşası uydurulup takılırsa orjinal gibi olur. Arka maşa olurmukine?
Önde somon arkada ne var peki Adem Lüfermi :queen:
Şaka bi yana bir tane daha orjinal zincir muhafaza alınsa olcak gibi sankim :sunny:
 
Katılım
6 May 2010
Mesajlar
1,685
YBR için varmı bu şekilde satılanı? Şöyle birşey yapsak önde vidalarız arkadanda siyah plastik kelepçe ile kelepçe atarız
 
Katılım
24 Ara 2011
Mesajlar
8,969
sadece pul kaynatmış. Neyi temin edecen? Honda titan eski kasa zincir muhafaza işte. Ben yazın titana almıştım komle. Alt üst.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------

YBR için varmı bu şekilde satılanı? Şöyle birşey yapsak önde vidalarız arkadanda siyah plastik kelepçe ile kelepçe atarız

4 kelepçe işi halleder. Alayım bari bi takım. Randıman verecekmi bi bakayım.
 
Katılım
14 Eyl 2010
Mesajlar
2,463
kelepçelerle olur ya bu iş.

yarın çıkarsam bi bakayım motorculara. bir de ön çamurlluğa tozluk bulamadım ya.

bu ikisi olsa yağmurda başka eksiğim kalmıyor.

7 liraya koçtaştan 32 mmlik yağmurluk aldım. xl azıcık dar geliyor ama işimi gayet güzel görüyor. tavsiye ederim.
 
Katılım
24 Ara 2011
Mesajlar
8,969
maxi zincir muhafazayı yerine oturt. Vida deliklerinin denk geldiği yerleri işaretle. Orlara somun kaynat. Yerlerine vidala. Kelepçeleride attınmı bu iş tamamdır.
 
Katılım
20 Eyl 2012
Mesajlar
1,280
an ıtıbarıyle benım motorun km si 10450 oldu.8500km lerdeyken benım ustaya o-rınglı zıncır ve dıslı takımını degıstırelım demıstım sen kullan bı 10 bını gor degıstırrırız ıstersen ama ıdare eder demıstı.10450km yı gordum artık.0-rıng lı zıncıre ozaman 55 tl para demıstı.dıslı takımı ve zıncırı degıstıren varsa bılgı aktarabılırmı.yada nereden temın ederım.gercı usta halledıyo yedek parca ısını ama sımdıye kadar sadece zıncırını gerdı bı kac kez.masraf yapmadım yanı motora.artık zıncır dıslı ve zıncırını degıstıreyım ıstıyorum.orjınal dıslı sayısı kac on arka.ahmet abı senın bılgın ve tavsıyelerınıde beklıyorum.
 
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
2,488
motoru bugün tanıdık bir servise bıraktım.
cebimden yaptıracağım. salco servislerine güvenim yok.
ustanın demesi egzantrik ve piyano kontrol edilecek. muhtemelen değişecek.
fiyatları nasıl dedim ? "salcano nun parçaları ybr ile birebir aynı. ama ybr 1. kalite ise salco yan sanayi parça kullanır dedi. ybr ye göre yarı yarıya daha ucuz olur" dedi.
ha bide usta bu son gaz 85km yi geçmiyor konvertörü iptal etsek dedim. oda "bu motor iki kişi dahi 110-120km rahat gider. bir ayarsızlık vardır. ben bi ayar çekerim. ama katalizör iptali çok farkettirmez. bide egsozdan benzin kokusu gelir. ama genede iptal ederim" dedi.
akşama alacağım bakalım benim su motorunu :)
 
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
2,488
330tl tuttu toplam.
krank ve piston değişti. yağ değişti.
motor şu an ilk günkü gibi.
motorun yağsız kalmasının bana faturası..
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst