Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben plaka hariç istanbul/tuzla/üçerler salcano bayisinden 2600tl/12taksite aldım. kazık yeme.
sen istanbuldan alsan bile senin şehrindeki servisin motoru toplaması daha iyi olur. muhattap alabileceğin biri olur karşında.
hadi istanbulda toplandı plakası takıldı farzet. daha rodajdaki 0 motorun kurye tarafından hayvanlar gibi sürülerek düzceye gelmesi rodajı olumsuz etkiler.
düzcede servisi yok listeye baktım salcanonun sitesinde
burda toplasa bencede iyi olur genede alıcam yer illa toplayacak bir yere yonlendiricek
en azınan servis muhattabım olucak
bi sorum olucak servis kurulum ucreti alıcakmı

uğurcum önü yuvarlak far yaparsan fatihinki gibi siperlik uyar. Veya var olan kısa siperliğin üstüne fat280 den aldığım motor gibi monte edilebilir.

adem abi nasılsın benim sana sattığım motordaki karbüratörü bana göndersene abi :p sana orjinal karbüratör yollayam :p :)

düzcede servisi yok listeye baktım salcanonun sitesinde
burda toplasa bencede iyi olur genede alıcam yer illa toplayacak bir yere yonlendiricek
en azınan servis muhattabım olucak
bi sorum olucak servis kurulum ucreti alıcakmı

ben bir üçerleri ara sor derim. hallederler. burdada gözükmüyor ama aslında varmış.
servis 10tl benzin koydu onu istedi sadece. para istemiyor yani toplamak için.

:) :) Bırak bu işleri kadırgayı ayarlamakla uğraşmayam diye ayarlı ile değişem diyon bilmiok sanki :)

F54

Peki abi aman o kadar olsun.

---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

abi yükü boşverde ön camı sevdim :) Fiyat nedir?
ben 80 tl ye aldım sahibinden de vardı

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

helal fatih. Hemide çuval çuval. Vay be.
ee adem ne için aldık oğlum ybr yi tam bi arı diyebiliriz ona vız vız çalışıyor:cat:

:) :) Bırak bu işleri kadırgayı ayarlamakla uğraşmayam diye ayarlı ile değişem diyon bilmiok sanki :)

kanka onu ayarlatyana kadar canım çıkmıştı biliyon mu adem abi orjinal isterse değişelim demek istedim benim için orjinal yan sanayi farkt etmez iş görsün yeter

satılık. 250 tl. :queen:

adem abi o paraya ben orjinal ybr karbüratör alırım sana verdiğim yan sanayi 80 tl ye almıştım sen bana 250 ye mi satcan kalsın istemiyom :)

fatihim kusura bakma. Vermem. Saat gibi çalışıyo. Jikle nedir bilmiyorum.yani ayarını kaçırmak istemiyorum. Anlayışla karşılayacağını umuyorum. :rendeer:

fatihim kusura bakma. Vermem. Saat gibi çalışıyo. Jikle nedir bilmiyorum.yani ayarını kaçırmak istemiyorum. Anlayışla karşılayacağını umuyorum. :rendeer:

yok abi estağfurullah o karbüratör senin ben sadece önerdim abi önermek suç mu :) abi zaten onun ayarını hiç bozma onu ayarlayana kadar canım çıktı böyle sürmeye devam et :)

2 traktör eve çektim. 1 traktör de önceden çekmiştim, şimdi kışa hazırım :) motorda sorun yok. Arada zincirini yağlıyom o kadar.daha senin koyduğun yağ var içinde. Gezmeye fırsatım yok işten.

2 traktör eve çektim. 1 traktör de önceden çekmiştim, şimdi kışa hazırım :) motorda sorun yok. Arada zincirini yağlıyom o kadar.daha senin koyduğun yağ var içinde. Gezmeye fırsatım yok işten.

anladım abi hayırlısı kışa bol bol odun yakacan işte bu arada o yağ seni yaza çıkarır kış geldi pek binmen attık motora

aldıktan sonra daha bin km civarı yol yaptım. Ocak ayında falan gelir yağ değişimi. Kar yağsa binerim motora. Yaz kış farketmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar