bu ybr, salcano bujileri ne kadar ufak yahu? Titan bujisinin yarısı kadar :sunny: tevekkeli torku düşük. 100 cc cub bujisi kadar.
buji çok küçük. Fiyat bujisi bile uyuyodu titana. Buna 100 cc cub bujisi var. Tez biter o buji. Ömrü kısa olur. 10 binde bir değişecek diye boşuna dememişler.
fatih seninde canın salcano istiyor kanımca![]()
![]()
fatih kötülemiyorum. Bujinin ufak olması seni bağlamaz. Kaldıki daha büyüğünü takamazsın. Eksi ve artılarını paylaşmazsam paylaşım olmaz. Buji ufak demekle kötümü ettik yahu? 5 tl buji zaten.
Rapsy abi geldinmi manisayaaS.a bu arada
ayıpsın tatlıA.s nerelerdesin la sn
Abi görüsem bi gün o zman.. senletelin neti az kaldıda ondan ne zaman geldin..
abi snin titan 11 liktenmiydi 12.5 liktenmiydi fatihe verdiğin
---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
3-4 gün oldu işte resmi dairelerdeki işleri halletceğim zaman sorcak kimseyi bulamadım.Başlarım öle nete ben
![]()
iyisini kendime sakladım desene abi
motor gitmiyor demedim. İki kişi 105 110 yapıyo düzde dedim.
Tork yok ve yakıtı cg ile karşılaştırma yaptım. İlk aldığımda soranlar vardı. Karşılaştırma babında. Torku ybr kadar, hatta daha iyi diyebilirim.
Üst kapak parlak kendi fikrimdi. Kim istemezki 125 cc, 12.5 hp?
Kızdırdık galiba seni fatih. Kusura bakma. :rendeer:
11 hp idi. 12.5 luk bende.
![]()
iyisini kendime sakladım desene abi
Ben 90 kiloyum ama 125'lik motorum her inişte 120'ye vuruyo buna ne dersin tatlı :cherry:Seni hiçbir 125 lik tasımaazzAnca benim gibi 50 kilo olcan ondan sonra hehe
![]()
12.5 luk üstümde değiiil.yukarda yazdımya? Salcanoya lafım yok. Beni taşısın gezdirsin yeter. Bi şikayetimde yok. Yani fatih kızıyo ama ne yazamki buraya? Aklımdan ne geçiyosa yazıyom. Maksat muhabbet.![]()