Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cbf sı olan arakadaş dun motorsıkletıme bındeı gıdon daha rahat bısıklet gıbı dönduruyon dedı. ama hata etmışsın salco almakla dedı bende farkını ver alam cbf dedım... ses yok aynı model ve aynı km cbf er 3500/4000 den aşagısı yok o aradakı yakıtlan ben bır ıkı sene bedavayla gezerım nerdeyse cın mın ama kalıtelı salco yolda gıtmesı çok rahat 120 km konyadan geldım sıkıntı yok yormadı bıle 50 km oncekı mondı mc le gıdınce her tarafım uyuşurdu... nedense guc arayacak olsam mc yı satmazdım gucte bır yere kadar konfor lazım artık bıze maddı durumuza göre 125 cc bıle bıze luks sayılır

ben motoru büyütecektim beni bile vazgeçirdiniz.Aynen abi haklısın maceraya gerek yok.Pirelli lastikleri takmışım 6 binde motor neyime kaşınıyorsam.Gündüz farlarını sökmüştüm onlarıda takayim en kısa zamanda.

tamam abi satmıyorum motor falan :) 30-40 bin km ye kadar devam salcano ile.

meriç bizim iş olmuyacak anlaşılan :)

:) abi sen o zaman bir ara karbüratörün ignesine bakıverde sibob ayarından sonra seninki gibi ayarlıyayim bende

la kanka sana yazdım ya la hava ayarı 3 tur iğnede orjinali seninkinin nerdeyse onun bir üstünde yani altdan 3. de ok :p

cbf sı olan arakadaş dun motorsıkletıme bındeı gıdon daha rahat bısıklet gıbı dönduruyon dedı. ama hata etmışsın salco almakla dedı bende farkını ver alam cbf dedım... ses yok aynı model ve aynı km cbf er 3500/4000 den aşagısı yok o aradakı yakıtlan ben bır ıkı sene bedavayla gezerım nerdeyse cın mın ama kalıtelı salco yolda gıtmesı çok rahat 120 km konyadan geldım sıkıntı yok yormadı bıle 50 km oncekı mondı mc le gıdınce her tarafım uyuşurdu... nedense guc arayacak olsam mc yı satmazdım gucte bır yere kadar konfor lazım artık bıze maddı durumuza göre 125 cc bıle bıze luks sayılır

ramazan abi aynen bu zamanda rahatlık önemli mc seri olsada 50 km den sonra seni rahatsız edecektir buda çok durman demek yolda bu aradaki seriliği salcano durmadan gitsen rahat kapatır ben bodruma ademin yanına tek kontak gittim abi 8-9 saat motor üstündeydim düşün yani 580 km

FATİH ıyısın tek marşla 580 km bunu herkez yapmaz yav.... pekı donuşte ne yaptın tıtanla 580 km bıde onu söyle bakem de bılelım:)=

FATİH ıyısın tek marşla 580 km bunu herkez yapmaz yav.... pekı donuşte ne yaptın tıtanla 580 km bıde onu söyle bakem de bılelım:)=

abi titanla gelirken milasda durdum bir gün arkadaşlar vardı orada 525 km oradan alanya onunla gelirken baya yoruldum ama elim ayağım baya mahvoldu antalyaya 100 km kala iraz dinlendim ondan sonra devam ettim antalyadan diplomamaı almam gerekti o yüzden onunla giderkende katlandık ama onunla uzun yola gidilmez adamın her yerini ağrıtıyor :) adem abi görmesin bu yazımı

ADEM abın şu an rahatında görse bıle görmezden gelebılır 96 yı savunmaz gayrı konforda dımı rahatına duşkundur kendılerı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese selamlar,forumda yeniyim net'ten araştırdım Salcano iyi gözüküyor motorla ilgili sorularım olacak net'te okuduklarım
1-Benzin musluğu sızıntı yaptığı
2-Arka fren balatası tutmadığı
3-Far ampülü sürekli patlattığı
4-Ön disk ses yaptığı
Bunlar her kullanıcıda varmı tek tük mü çıkıyor,bir'de lastikleri tubeles,le değişsek uyumlumu problem çıkarmı değişen varmı şimdiden cevaplar için teşekkürler.

tabi bea esas zevk heyecan 125 lik motora.. 140 vurdurmakk :))) Günaydın...

öyle bir dünya varsa bende orada yaşamak istiyom

---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

Herkese selamlar,forumda yeniyim net'ten araştırdım Salcano iyi gözüküyor motorla ilgili sorularım olacak net'te okuduklarım
4-Ön disk ses yaptığı
Bunlar her kullanıcıda varmı tek tük mü çıkıyor,bir'de lastikleri tubeles,le değişsek uyumlumu problem çıkarmı değişen varmı şimdiden cevaplar için teşekkürler.

6 aydır salcano kullanıyorum.Hiç ampul patlamadı.Firenlerimde gayet güzel tutmuyor diyen balataları gözden geçirsin derim.Benzin musluğunda akıtma bazılarında var bazılarında yok.Conta kestirip koyuyorsun oda çözülüyor.Ön disk biraz ötüyor onunda çözümünü fatih buldu.Bu saydıkların tek tük çıkanlar.Ben bir ara kuryelikte yaptım salcano ile hiçbir sıkıntı yaşamadım.Lastikleri tubless e çevirebilirsin sıkıntı yaşatmıyor.

4-Ön disk ses yaptığı

gezgın kardeş bunlar hep küçük sorunlar hallolur yanı önemlı olan konforun ucuz fıyattan karşılanması... ybr alamayanların ybr kalıtesınde kullanması ıcın uygundur

ADEM abın şu an rahatında görse bıle görmezden gelebılır 96 yı savunmaz gayrı konforda dımı rahatına duşkundur kendılerı

evet yorar. İtirazım yok. Ama sağlam motordur. Salcoyu gören bune laa diye soruyo, hondayı satıp bunumu aldın diyo. Evet diyorum, bunun markası ne diyolar, depoyu gösteriyorum. Tabiki motoru tanımıyolar. Öyle diyecekler. Tanıtmaya gerekte duymuyorum zaten. Madeeen çayna :santa:

evet yorar. İtirazım yok. Ama sağlam motordur. Salcoyu gören bune laa diye soruyo, hondayı satıp bunumu aldın diyo. Evet diyorum, bunun markası ne diyolar, depoyu gösteriyorum. Tabiki motoru tanımıyolar. Öyle diyecekler. Tanıtmaya gerekte duymuyorum zaten. Madeeen çayna :santa:

adem abi sorun yok geri değişebilirz :)

Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür,bayramdan sonra alıyorum sağlıcakla...

Benim şu anda kullandığım motorda 10/40 yağ ve 90 no şanzıman yağı kullanıyorum bu motorda kaç no motor yağı ve şanzuman yağı(kaliteli)kullanıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar