Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yav Meriç gençsin hevesin vardır arzın vardır deye ses etmiyorum Allah aşkına büyütünce nolcak bizim 80-100 gittiğimiz uzun yola sen gs 500 le 100-130- 140 gideceksin sonuç nolcak bizlerden en fazla 30 dk önce varacaksın ama bizim en az 2 mislimiz fazla yakacaksın he yolda bi kamyonu solllarken güç elinin altında olacak gaza asılınca uçup gideceksin ama bence -şahsi fikrim- iki katı fazla yakmaya değmez kamyonu sollamayverim abicim yolun boş olduğu zaman emniyetli bi şekilde misler gibi geçerim paramda cebimde kalır:bounce:
Mutlu hele sana hiç bi şey demiyorum senin için yukarda yazdıklarımın hiç birisi geçerli değil cbf le sende 80-100 gideceksin bizde aynı uzun yola bizden en fazla 1-2 dk önce varacaksın kamyona gelince sende müsait yol durumunu bekliceksin sollamak için bizde fakat cbf olsun deye en az 1000 lira parayı sen bayılacaksın biz değil aynı yolda 100 km için biz yakcaz 11-12 tl lik benzin sen yakcaksın 13-14 tl lik benzin değmez yani :bounce:

ha şöyle ya :queen: he iyi fiyat olursa ver dicem ama satsan ne alcan gene sıfır alcan gene şimdiki gibi olana kadar uğraşcan boşver :cat:

:) abi sen o zaman bir ara karbüratörün ignesine bakıverde sibob ayarından sonra seninki gibi ayarlıyayim bende

Valla ben anlamam diyom ya Fatihe sor o Alanyada bi ayarladı öyle duruyo benim motür:cat: memnunumda maşallah :cat:
Bu arada bu gün av bayisinin birinde bi yağmurluk gördüm arkadaş iri insan olmak çok zor ya :sunny: xxl ı bile denk gelmedi :pr: denk gelse bile motor montunun üstüne giyilmiyo :pale: sadece alt üst yağmurluğu giymek lazım yağmurlu havada üşümezmiyizki sadece yağmurlukla :silent:

sabah çalışırken sıkıntı oluyor mu?

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:00 ----------

yağmurluk işine kesin çözüm balıkçı kıyafeti al abi.Benim gibi 2 tane girer içine çok rahat.Şirket vermişti mecburiyetten giyiyorduk :)

yoo hatta halen ciklesiz çalıştırıyom çok serin geçerse gece gene ciklesiz çalıştırıyom sonra cikleyi çekiveriom 1-1.5 dk sonra normale dönüyom sıkıntı olmuyor :cat:

hava 3 turda diyor o tamamda iğne kaçıncı bölümde.Ben biraz kurcaladım orjinal kaçtı hatırlamıyorum.

sabah çalışırken sıkıntı oluyor mu?

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:00 ----------

yağmurluk işine kesin çözüm balıkçı kıyafeti al abi.Benim gibi 2 tane girer içine çok rahat.Şirket vermişti mecburiyetten giyiyorduk :)
Nerden buluruz onuki :silent:

Valla ben anlamam diyom ya Fatihe sor o Alanyada bi ayarladı öyle duruyo benim motür:cat: memnunumda maşallah :cat:
Bu arada bu gün av bayisinin birinde bi yağmurluk gördüm arkadaş iri insan olmak çok zor ya :sunny: xxl ı bile denk gelmedi :pr: denk gelse bile motor montunun üstüne giyilmiyo :pale: sadece alt üst yağmurluğu giymek lazım yağmurlu havada üşümezmiyizki sadece yağmurlukla :silent:
ahmet abi boyle acıklamalı yazınca daha net bı gorus belırıyo.dedım ya cbf bende heves kalır.yanlız kılolu olmanın dezavantajı kendıme mont bulamıyorum pantolondan gectım zatende mont yok arkadaslar bıldıgınız bı yer yyokmu .ama 400-500 fıyat ceken yerler olmayacak hoş onlardada beden yok a.

ahmet abi boyle acıklamalı yazınca daha net bı gorus belırıyo.dedım ya cbf bende heves kalır.yanlız kılolu olmanın dezavantajı kendıme mont bulamıyorum pantolondan gectım zatende mont yok arkadaslar bıldıgınız bı yer yyokmu .ama 400-500 fıyat ceken yerler olmayacak hoş onlardada beden yok a.
hacı kaç kilosun sen ?
boy kaç

Mutlu Meriçin verdiği linkteki balıkçı yağmurluklarından alalım eniyisi biz birer tane :cat:
@tsubusa sayfaya yazmaya geç kaldın bu gün :silent: bi daha olmasın bak :p

abi baktım bende hatta reflekorlusude var.ınceledım bıraz.fıyatını ogrenmelı ekonomıkse neden alınmasınkı.havalar soyle uzel gıtsede sızın otaraflara gelesım var.tavşanlıda bı asker arkadasım var goresım var kendısını sende yakınsındır heralde oraya.bı cay esırgemessın kardesıne.hemıde bu ırı kıyım bunyeylede tanısılmıs olur.(kılo demıyorum adem kızıyo)

İlanda telefon numarası var arayıp sormalı :cat: her zaman beklerim kardeşim bi bardak çayın lafımı olur semaverle söylerim çayı sana hemide yanında Kötaya gözlemesi eşliğinde :rendeer: yeriz bünyemiz gelişir (kilo alırız demiyom Adem kızıyo) haklsın :cherry:

bayram sonrası bıkac gun ıznım olacak.ınsallah alllahım yarebbım hava guzel olurda bı gaz acarım otarafa.2002 den berı gıtmedım kutahyaya

Bayram sonu Aydına kayınpedere gitme ihtimalimiz var:sunny: ama daha henüz ihtimal yani :) sen gelmeden önce haber et numaralarım profilde yazıyor :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar