Yav Meriç gençsin hevesin vardır arzın vardır deye ses etmiyorum Allah aşkına büyütünce nolcak bizim 80-100 gittiğimiz uzun yola sen gs 500 le 100-130- 140 gideceksin sonuç nolcak bizlerden en fazla 30 dk önce varacaksın ama bizim en az 2 mislimiz fazla yakacaksın he yolda bi kamyonu solllarken güç elinin altında olacak gaza asılınca uçup gideceksin ama bence -şahsi fikrim- iki katı fazla yakmaya değmez kamyonu sollamayverim abicim yolun boş olduğu zaman emniyetli bi şekilde misler gibi geçerim paramda cebimde kalır:bounce:
Mutlu hele sana hiç bi şey demiyorum senin için yukarda yazdıklarımın hiç birisi geçerli değil cbf le sende 80-100 gideceksin bizde aynı uzun yola bizden en fazla 1-2 dk önce varacaksın kamyona gelince sende müsait yol durumunu bekliceksin sollamak için bizde fakat cbf olsun deye en az 1000 lira parayı sen bayılacaksın biz değil aynı yolda 100 km için biz yakcaz 11-12 tl lik benzin sen yakcaksın 13-14 tl lik benzin değmez yani :bounce:
Mutlu hele sana hiç bi şey demiyorum senin için yukarda yazdıklarımın hiç birisi geçerli değil cbf le sende 80-100 gideceksin bizde aynı uzun yola bizden en fazla 1-2 dk önce varacaksın kamyona gelince sende müsait yol durumunu bekliceksin sollamak için bizde fakat cbf olsun deye en az 1000 lira parayı sen bayılacaksın biz değil aynı yolda 100 km için biz yakcaz 11-12 tl lik benzin sen yakcaksın 13-14 tl lik benzin değmez yani :bounce: