Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

len fatih sigarayı karıştırma :pr: :queen: ahmet abide fena yahu :queen:

abi içen kendine içer birde ben gelince yanımda içme gerisi önemli değil :)

aman abicim sen sen ol kendi doğru bildiğinden şaşma her koyun kendi bacağından asılır:p
ademi bacakları tartmaz ma haberin olsun 80 li adem:pl:

aynen abi bildiğimiz yoldan çıkmamak en iyisi bu arada adem abiyede çatmadan duramıyon bakıyorum çok sevdiğin belli :p

Ben de 34 yaşındayım. hani genelde gençler kullanıyo bu tür motorları bakayım benim emsal kimse var mı ? bi yoklayayım dedim : )
Ben varım birde kardeşim 1976 doğumluyum 36 yaşındayım şu an ama benden daha büyüklerde var herhalde

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

len fatih sigarayı karıştırma :pr: :queen: ahmet abide fena yahu :queen:
Ne o lem misafirlikteydik saat 22:30 gibi kulaklarım çınladı gelir gelmez daldım sayfaya yokluğumda baya bi anmışsınız beni :p fenayımdır tabi Ademim ahhh sen birde beni gençlikte görcektin :cherry:

---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:42 ----------

Bu arada yarın nasipse Konyaya gidiyorum akşama kadar orada olacağım eğer Gonyalı arkadaşımız varsa yarın beni arayabilir tanışabiliriz:rendeer: numaram profilimde yazıyor :cat:

hayırdır abi, neetçen gonyada? Bu arada hava durumuna bak, öyle çık yola. Yağmurda ıslanırsın, üşürsün, Allah korusun yollar kaygan olur. Dikkat et.

salcano ya bakmaktan vazgeçtim bizim motorcu arkadaş cbf buldu 2012 model 5000 km artıkın istanbuldan onu alacam,,, arkadaş otobuse atacak acaba otobuse dik sıgarmı bilginiz varmı arkadaşlar

günaydın arkadaşlar. 7/24 burdayım artık. Uyku yok artık. Zaten rüyamda köşeyi dönmüşüm. Bu kadar param var salcanoyamı bincem diyodum :queen: :queen: :queen:
ramizan hayırlısı olsun be arkadaşım. Valla otobüsle taşıma olayına girmedim hiç. Bizde vaktin varsa genelde sürülerek yol gidilir.

inşallah fatih. Gözüm yollarda bekliyorum.

bekle bekle abi ama geçmek bilmez şimdi sana 2 gün :)

hayırdır abi, neetçen gonyada? Bu arada hava durumuna bak, öyle çık yola. Yağmurda ıslanırsın, üşürsün, Allah korusun yollar kaygan olur. Dikkat et.

trenle gidecek adem abi ahmet abi konya ya serçeye jant alcak oda az değil serçeyi serseri arabası yapacak :p :p :p

gri ve siyah çok. Kırmızıda gördüm. Mavi varmı acaba?

mavi yok abi siyah gri ve kırmızı rengi var sadece

salcano ya bakmaktan vazgeçtim bizim motorcu arkadaş cbf buldu 2012 model 5000 km artıkın istanbuldan onu alacam,,, arkadaş otobuse atacak acaba otobuse dik sıgarmı bilginiz varmı arkadaşlar

hayırlı olsun ramazan abi güle güle kullanırsın inş. kazasız belasız

sağolun arkadaşlar , bu hafta sonu operasyon yapacaz artık tek sorun ordan buraya getirilmesi otobüs le getirmek başımıza neler gelecek onu düşünüyom dik sığarmı yoksa yatırmak zorundamı kalacaklar granajlar maf olacak diye düşünmekteyim malum 700 km yol gelecek

sağolun arkadaşlar , bu hafta sonu operasyon yapacaz artık tek sorun ordan buraya getirilmesi otobüs le getirmek başımıza neler gelecek onu düşünüyom dik sığarmı yoksa yatırmak zorundamı kalacaklar granajlar maf olacak diye düşünmekteyim malum 700 km yol gelecek

otobüse dik girerse sorun olmaz abi üzerini bez gibi birşeyle güzelce kapatır sıkıca bağlarsanız birşey olmaz ama yatırmak zorunda kalırsanız o zaman sıkıntı olabilir

eyvallah fatih bakalım nasıl yapacaz ,,, otobüscü tanıdık ,,, arkadaşın ben onu ayarlarım sen merak etme dedi ,,, zaten canta filan var motorda onları sökecez sepeti üsteki ,,, aynaları filan söksek dik sığarmı diye düşünüyorum arkadaşın biri ybryi dik sokamamışta büyük bir ihtimal yatıracağın gayrı,,, esasında tekerleri filan söksek aynalarıda ne güzel sığar değilmi,,,;)

eyvallah fatih bakalım nasıl yapacaz ,,, otobüscü tanıdık ,,, arkadaşın ben onu ayarlarım sen merak etme dedi ,,, zaten canta filan var motorda onları sökecez sepeti üsteki ,,, aynaları filan söksek dik sığarmı diye düşünüyorum arkadaşın biri ybryi dik sokamamışta büyük bir ihtimal yatıracağın gayrı,,, esasında tekerleri filan söksek aynalarıda ne güzel sığar değilmi,,,;)

tekerleri söksen bagaja sokulur ama o şekilde motoru bagaja sokması bir dert olur indirmesi bir dert dua etde bagajı yüksek bir arabaya denk gelsin bu arada zaten aynaları mecbur sökecen yoksa hiç girme şansı yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar