Artık kapatıldı proje galiba, bilginiz var mı?Avatarımda Pardus simgesini kullanmamın nedeni tübitak tarafından geliştirilen yerli bir işletim sistemi olmasındandır. daha doğrusu yerli olması sebebiyle bu avatarı kullanma yoluna gittim. yani yerli bir araba ya da herhangi bir şey de avatarım olabilirdi...
sağolun arkadaşlar. Cumaya elimde olabilir motor. Artık buraya gönül rahatlığıyla yazarım.
fatihim olurmu öyle şey. Sen bu motorun ciğerini okudun. Mesela ben 2 titanıda satsam cg kullanıcılarına yardım etmeyeceğimmi? Hem ben öyle bazıları gibi sayfamı kıskanmam. Salcanosu olanda olmayanda yazabilir. Değerli arkadasım yanlış anladın galiba. Seni bu sayfanın başbakanı ilan ediyorum. Motorun olsun olmasın farketmez.
çok doğru fatih. Bunun için burdayız zaten.bak ahmet abi nası girdi kanıma.bu arada gerçekten salcanocular çoğalıyor git gide.
burlarda bikaç tane bende gördüm. Hatta kırmızı renkti. Pek görmemiştim kırmızısını.
fatihle bana sofrayı hazırla geliyoz mayısa =)len adem neden yalan konuşuyon neden bana kurduğun çilingir sofrasını söylemiyorsun hain
evet adem gerçekten fırlama ege çocuğu değil saf anadolu insanı gibidir o yerde nasıl öyle kalmış hayret yani:sunny:
yok ben motoruna değer vermeyen adamlarla gezmem. İnanki sadece birader ve kayınçoyla gezerdik. Onlarda askerde. Kafa dengi adam yok. Binlerce motorcu, motora binen adam var bodrumda, ama 1 tanesi mt ye üye değilr: sizler gibi değerli adamlardan seçiyorum motorlu arkadaşlarımı. :rendeer: burdakiler ya barda, yada sahilde içki keyfi. Karışmam ama sevmem öyle içkili motor muhabetlerini. Veya kötü işler peşinde millet. Ne bileyim. Benim bodrumlu arkadaşım bile sayılıdır. Dışardan buraya gelipte beni tanıyanlar sen nasıl bodrumlusun? Hiç bodrumlulara benzemiyosun derler. Ben osmanlı torunuyum. Özentim yoktur. Neysem oyum. Sevgiler.
len adem neden yalan konuşuyon neden bana kurduğun çilingir sofrasını söylemiyorsun hain
evet adem gerçekten fırlama ege çocuğu değil saf anadolu insanı gibidir o yerde nasıl öyle kalmış hayret yani:sunny:
evet bende bodrum veya antalya da olsam varya off offf hiç sorma :cherry:
sende iyi bi kardeşim sin bakir kalmışsın o musubet yerde:queen:
aman abicim sen sen ol kendi doğru bildiğinden şaşma her koyun kendi bacağından asılıraynen ama abi halimden memnunum ben herkes kendinden sorumlu demi![]()