len fatih sigarayı karıştırmar: :queen: ahmet abide fena yahu :queen:
aman abicim sen sen ol kendi doğru bildiğinden şaşma her koyun kendi bacağından asılır
ademi bacakları tartmaz ma haberin olsun 80 li ademl:
tamam fatih ruhun bile duymaz. Cumaya bekliyorum salcanoyu.
Ben varım birde kardeşim 1976 doğumluyum 36 yaşındayım şu an ama benden daha büyüklerde var herhaldeBen de 34 yaşındayım. hani genelde gençler kullanıyo bu tür motorları bakayım benim emsal kimse var mı ? bi yoklayayım dedim : )
Ne o lem misafirlikteydik saat 22:30 gibi kulaklarım çınladı gelir gelmez daldım sayfaya yokluğumda baya bi anmışsınız benilen fatih sigarayı karıştırmar: :queen: ahmet abide fena yahu :queen:
bendede var benımkı griburlarda bikaç tane bende gördüm. Hatta kırmızı renkti. Pek görmemiştim kırmızısını.
len topitop bende cigara yı sevmem ama kimseye de karışmamlen fatih sigarayı karıştırmar: :queen: ahmet abide fena yahu :queen:
inşallah fatih. Gözüm yollarda bekliyorum.
hayırdır abi, neetçen gonyada? Bu arada hava durumuna bak, öyle çık yola. Yağmurda ıslanırsın, üşürsün, Allah korusun yollar kaygan olur. Dikkat et.
gri ve siyah çok. Kırmızıda gördüm. Mavi varmı acaba?
salcano ya bakmaktan vazgeçtim bizim motorcu arkadaş cbf buldu 2012 model 5000 km artıkın istanbuldan onu alacam,,, arkadaş otobuse atacak acaba otobuse dik sıgarmı bilginiz varmı arkadaşlar
sağolun arkadaşlar , bu hafta sonu operasyon yapacaz artık tek sorun ordan buraya getirilmesi otobüs le getirmek başımıza neler gelecek onu düşünüyom dik sığarmı yoksa yatırmak zorundamı kalacaklar granajlar maf olacak diye düşünmekteyim malum 700 km yol gelecek
Bizi gaza getirip senelerce çalıştırdılar, sonra da MS'a sattılar. Allah onları bildiği gibi yapsın, :jocolor:evet pardus projesi kapatıldı maalesef...
eyvallah fatih bakalım nasıl yapacaz ,,, otobüscü tanıdık ,,, arkadaşın ben onu ayarlarım sen merak etme dedi ,,, zaten canta filan var motorda onları sökecez sepeti üsteki ,,, aynaları filan söksek dik sığarmı diye düşünüyorum arkadaşın biri ybryi dik sokamamışta büyük bir ihtimal yatıracağın gayrı,,, esasında tekerleri filan söksek aynalarıda ne güzel sığar değilmi,,,![]()