Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar yamaha ybr esd 125 aldım. Almasaydım kesinlikle wolf alacaktım. Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı size teşekkür ederim. Ybr forumda yazarım artık. Herkeze kazasız belasız sürüşler.

hayırlı olsun kardeş güle güle bin allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın

Sağolasın fatih abi aynı duygu ve temenni içerisindeyim. Memnun oldum.

bodrumdan salcanocu arkadaşlarıma selam olsun herkeze motorunu allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin sonucta herkez para veriyo motoru almak için masraf ediyo vs. motora bişi olursa bizimde canımız yanıyo hem maddi hem manevi... bende atabilirsem motorumun resimlerini atıcam...

bodrumdan salcanocu arkadaşlarıma selam olsun herkeze motorunu allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin sonucta herkez para veriyo motoru almak için masraf ediyo vs. motora bişi olursa bizimde canımız yanıyo hem maddi hem manevi... bende atabilirsem motorumun resimlerini atıcam...

alanyadan da sana slm olsun kardeş hoş geldin allah gönlüne göre versin alırsan resimleri bekleriz tabi :D

F54

beyler sizin şu kontak ın resmini bi çekip atarmısınız benim kontak bozuldu ama orj yamaha kontakları olmadı 2 tane denedik malesef yani birde salcano nun kontak anahtarını denemek istiyorum

beyler sizin şu kontak ın resmini bi çekip atarmısınız benim kontak bozuldu ama orj yamaha kontakları olmadı 2 tane denedik malesef yani birde salcano nun kontak anahtarını denemek istiyorum

abi benim kontak 2004 kontağı ama bilgin olsun hem sola hemde sağa kilitleniyor çeker koyarım sana abi

bu sitede galiba 2-3 kişide salcano var hiç kimseden ses çıkmıyor varsada galiba hiç bir sıkıntıları yok :)

BENDEDE WAR COK MEMNUNUM USTA JAPON MOTORUNA DEİŞMEM ÇİNİ DİENLERE DUYRULUR İSMİNE BAKIPTA 2 000TL FAZLA WERMEYIN !

salcanoculardan hiç ses çıkmıyor galiba hiç bir sıkıntıları yok :p

Motorcu arkadaşlar; hepinize merhaba. Geçen yaz aldığım salcano wolf s125 ile aranıza katılmak isterim.
motordan bir iki kare paylaşayımm.
20120324163218.jpg

20120324163939.jpg

20120324163245.jpg

dscf8637.jpg

Motorla ilgili tek sıkıntım şamandırası biraz benzin sızdırıyor, bi ara sanayiye götürücem.acaba ybr şamandırası olur mu?? daha şekil durur herhalde

Motorcu arkadaşlar; hepinize merhaba. Geçen yaz aldığım salcano wolf s125 ile aranıza katılmak isterim.
motordan bir iki kare paylaşayımm.
http://img714.imageshack.us/img714/4761/20120324163218.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/2856/20120324163939.jpg
http://img825.imageshack.us/img825/4072/20120324163245.jpg
http://img585.imageshack.us/img585/3614/dscf8637.jpg
Motorla ilgili tek sıkıntım şamandırası biraz benzin sızdırıyor, bi ara sanayiye götürücem.acaba ybr şamandırası olur mu?? daha şekil durur herhalde

hoş geldin aramıza enes motorun baya güzel temiz bakıyorsun maşallah

sorununa gelirsek şamandıra dediğin depo içindeki mi yoksa benzin aç kapama ahtarından mı kaçırıyor

hoş geldin aramıza enes motorun baya güzel temiz bakıyorsun maşallah

sorununa gelirsek şamandıra dediğin depo içindeki mi yoksa benzin aç kapama ahtarından mı kaçırıyor

Dışarıda açma kapama ve yedek depoya almak için bi yer çeviriyoz, orası yada oranın borusuna baglantı yeri olması lazımm

Arkadaşlar benim wolf'ün orjinal aynalarını yetersiz buluyorum. Arkamı iyi göremiyorum. Ayna bakıyorum şimdi şöyle geniş açılı. Önerebileceğiniz bir ayna varmı?

Dışarıda açma kapama ve yedek depoya almak için bi yer çeviriyoz, orası yada oranın borusuna baglantı yeri olması lazımm
benimde musluktan kaçırıyordu biraz evvel 7 tl ye mondial in metal musluğunu taktırttım 8 tl de işçilik maliyet 15 tl garanti vardı ama beklemek istemedim parçanın gelmesini malum benzin kaçağı tehlikeli iş

Arkadaşlar benim wolf'ün orjinal aynalarını yetersiz buluyorum. Arkamı iyi göremiyorum. Ayna bakıyorum şimdi şöyle geniş açılı. Önerebileceğiniz bir ayna varmı?

abi ybrnin kiler olur ama oda orjinalinden farkı olmaz bence aklımda önerebileceğim başka yok :(

benimde musluktan kaçırıyordu biraz evvel 7 tl ye mondial in metal musluğunu taktırttım 8 tl de işçilik maliyet 15 tl garanti vardı ama beklemek istemedim parçanın gelmesini malum benzin kaçağı tehlikeli iş

hüseyin abi orjinalinde filtre vardı biliyorsun senin aldığın musluktada filtreli mi filtresiz mi birde ybrninkinide takabilirdin aslında abi orjinal gibi olurdu :D

Bir de ön frenle ilgili sorunum oluyor fatih. sıktığımda kütür kütür kütür yapıyor. Sallanıyor. Ama diski silince düzeliyor. Sürekli silmek gerekiyor. Ön takımda hiç bir sorun yok. Servise gösterdim bir bez verdi arada diski sil dedi. Sizde de oluyormu bu acaba? Kafama takıldı....

F54

Bir de ön frenle ilgili sorunum oluyor fatih. sıktığımda kütür kütür kütür yapıyor. Sallanıyor. Ama diski silince düzeliyor. Sürekli silmek gerekiyor. Ön takımda hiç bir sorun yok. Servise gösterdim bir bez verdi arada diski sil dedi. Sizde de oluyormu bu acaba? Kafama takıldı....
disk temizleme sprey i kullanırsan sıkıntı kalmaz servis aslında fıs fıs yapması lazımdı ama heralde elinde disk temizleme sprey i yoktu

abi bende öğle bir sorun yok ama silince diski geçmesi bir tuhaf o zaman balatada sorun olabilir balatayı bir sök bak gerekiyorsa değiştir abi 5-10 lira zaten birde öğle dene

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar