Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arka balatalardan ses gelıo fren e basınca ve fren mesafesı uzuyo.sanırım orıjınal balatalar sert ve ustlerı sırlandı.daha yumusak bır balata ıle degıstırecegım.280 km oldu.aldıgımdan bu yana.

evet balatası sert ben 20 binde iken söktüm değiştireyim diye hala sıfır gibiydi balata ve evde duruyor değiştirmen senin için iyi olur fren mesafen kısalır

600 km oldu ve 500 kmde ılk yagını degıstırdım.sımsıyah bır yag cıktı buda normal zaten yenı motor ıcın.genel goruslerım motorla ılgılı galıba durupta turnayı gozunden vurmak gıbı bısey.ıyıkı salcano almısım deyorum.1-5 ay motor aradıktan,denedıkten sonrakı secımım gayet net soyluyorum 10 uzerınden 10.ayna,balata harıcı kafama takılan yerı yok.surus rahatlıgıda cabası.sarsıntı sıfır.ıyıkı salcano almısım ve rahat bı sekılde tavsıye edıyorum.

600 km oldu ve 500 kmde ılk yagını degıstırdım.sımsıyah bır yag cıktı buda normal zaten yenı motor ıcın.genel goruslerım motorla ılgılı galıba durupta turnayı gozunden vurmak gıbı bısey.ıyıkı salcano almısım deyorum.1-5 ay motor aradıktan,denedıkten sonrakı secımım gayet net soyluyorum 10 uzerınden 10.ayna,balata harıcı kafama takılan yerı yok.surus rahatlıgıda cabası.sarsıntı sıfır.ıyıkı salcano almısım ve rahat bı sekılde tavsıye edıyorum.

aynen kardeş bilen kullanan bilir bizim motorları yoksa herkese göre çan çin çon değil mi der bir işe yaramaz flan ama maşallah motorları çok sağlam korkmadan uzun yola çıkıyorum rahat 500-600 km günlük çok gezilerim oldu tık yok bakımlarını yaptırdığın sürece 100 bin km yi rahat yaparsın

biraz resim tatlım sorun olmayınca motorda yazan yok :) ancak telden çekildiğinden pek iyi değil idare edin

birde lastiği çektim görmek isteyen olursa diye pirelli duraktion

Fatih ön cam çok dandik olmuş.Eski hali daha iyi duruyordu :mrgreen: :mrgreen:

---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

scaled.php

Bir resimde benden gelsin.

Onu koruma demiri üreten fabrikaya söyleyecen fatih :) :) Koruma demirine hiç yük binmedi

İyi geceler arkadaşlar az önce Fat280 Fatih arkadaşımız beni fırçaladı :cherry: hep YBR topacığına yazıon aslını unuton deye burayada yazayım dedim :p nasılsınız nasıl salcanolar iyimi :mrgreen: hatta bu gün yaptığım yan çanta uygulamamıda atayımda biraz sayfamız şenlensin :cat: yarın koltuğu söküpte altına aldıkmı tamamdır :bounce:

İyi geceler arkadaşlar az önce Fat280 Fatih arkadaşımız beni fırçaladı :cherry: hep YBR topacığına yazıon aslını unuton deye burayada yazayım dedim :p nasılsınız nasıl salcanolar iyimi :mrgreen: hatta bu gün yaptığım yan çanta uygulamamıda atayımda biraz sayfamız şenlensin :cat: [url]http://d1206.hizliresim.com/y/9/7q4v8.jpg[/url] [url]http://d1206.hizliresim.com/y/9/7q4vw.jpg[/url] [url]http://d1206.hizliresim.com/y/9/7q4wn.jpg[/url] yarın koltuğu söküpte altına aldıkmı tamamdır :bounce:

aynen abi aslına dön tabi bu topice yaz yazacağını ybr de ne işin var :p

eline koluna sağlık abi çok güzel olmuş maşallah aynı süper touring gibi güle güle kullan

aferin abi buraya da yaz işte ybr topicinde ne işin var senin artık yerin burası canlandıralım burayı da :p

Meselaaaaaa hazır bu gün sormuşkene şöylleee bi çift michelin olabilir en pilot sportysinden :cherry:

Meselaaaaaa hazır bu gün sormuşkene şöylleee bi çift michelin olabilir en pilot sportysinden :cherry:

abi sende az değilsin yani ben bile alamıyom michelin bu arada abi micheline baktım bizim lastikden azdaha ince gibi duruyor nedense aslında ebatları aynı :D

Yav pazarlık paylı söyledim Fatihçim :mrgreen: malum serde az bi şey esnaflık kalmış :mrgreen: ben michelin deyeyim sen pirelli alırsın anlaşırız :p takıp şişirince incelik mincelik kalmaz bence :bounce:

Yav pazarlık paylı söyledim Fatihçim :mrgreen: malum serde az bi şey esnaflık kalmış :mrgreen: ben michelin deyeyim sen pirelli alırsın anlaşırız :p takıp şişirince incelik mincelik kalmaz bence :bounce:

yok abi vazgeçtim ben birşey almam nere girersen gir bende girem ybr ye bana sen al bir çift lastik ben michelin pirelli al da demiyom lastik olsun yeter
irc flan olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar