Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beraber yapak. Ben 96 ya sen elindekine yap. Sonra kapıştıralım. Bakalım hangisi daha iyi olmuş, üstad usta kimmiş? :queen:

ben askere gidenlerin motoruna iyi bakarım :cat: tamam fatih. Dur ben bi köşeyi dönemde. Bugün maaşıma 50 tl zam geldi. 50 tl ye neler alınmazki? :sunny:

bizim arkadasların birinde titan es var dı badem abi 2005 model inan hasta kaldım.. su durumumum böyle olmucak 3000 dese verip anında alırım.

bizim arkadasların birinde titan es var dı badem abi 2005 model inan hasta kaldım.. su durumumum böyle olmucak 3000 dese verip anında alırım.

zaten tatlı cg çok temizse al yoksa hiç bulaşma derim ben şahsen sevmedim sadece modifiye edlilmesi kolay modifiye edlilirse iyi olur yoksa tırt salcanom bundan daha iyi benim açımdan :)

ben askere gidenlerin motoruna iyi bakarım :cat: tamam fatih. Dur ben bi köşeyi dönemde. Bugün maaşıma 50 tl zam geldi. 50 tl ye neler alınmazki? :sunny:

abi çok zam yapmışlar o parayla ooo neler alınmaz ki :p

zaten tatlı cg çok temizse al yoksa hiç bulaşma derim ben şahsen sevmedim sadece modifiye edlilmesi kolay modifiye edlilirse iyi olur yoksa tırt salcanom bundan daha iyi benim açımdan :)

abi çok zam yapmışlar o parayla ooo neler alınmaz ki :p

Abii su olaylarım olmucak alıcam ama işte alamıyorum :) Sen ne kadar diyon abi.. kac km eger su durumlar düzelirse konusuruz..

uzak kaldım hepinizden..
istanbula geldim iş buldum
kuryelik yapıyorum okuldan arta kalan zamanlarda cbf 150 yle
unutmayın beni de ara sıra yazın benim bora başlıgına

tamam tusubasa. İşin hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullan inş. Kıyafetlerini tam giy. Üşütüp hasta olma.

tamam tusubasa. İşin hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullan inş. Kıyafetlerini tam giy. Üşütüp hasta olma.
garibanlık başa bela adem abi
yapacak bişi yok
en azından 1 ay calışmam lazım şuan sıfırdayım ...
kadıköy - beylikdüzü 2 kez gittim geldim bugun
sıkı giyiniyorum, korumalı cıkıyorum.. ama burası istanbul abi
her taraf maganda dolu 2 gündür beni sıkıştırmaya calışan arabalar 10 u bulmuştur e 5te
2 kez polis durdu köprüde.. çanta olayı için ..
tabi motosikleti bir yüklemişler sabah ben gidince gördüm her yanım dolu.. artcı koltugu yan cantalar depo üstü cantalar filan
manevra kabileyti diye bişi kalmıyor ..
adamlar ceza kesmekle haklı , kamyonet kullansam bu kadar yük koymazlar..
sanırım kuryeler ve pizzacılar için fena olacak bu iş
şuan sadece uyarı cektiler bir ay içinde cezalar fena gelecekmiş..

senmi ödeyecen? Bırak motoru o kadar yükleyenler ödesin. Sen işine bak.

ölecem gidecem siz hala burda keyf yapın =)
adam bizim hatrımızı bile sormuyor görüyon mu adem abi =)

akşam saatleri yogun oluyor trafik =)
cok şükür bişi olmadı ..
inşallah olmaz =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar