tabi ya güzel memleketimin güzel insanları =)
bizde kara duman attırıyoz istanbulda cbfye =)
siz paylaşın buradan sıkıntınızı
benim sıkıntımı (gazımı) kim alıcak = :bounce:
biraz bin. Çekiş, kalkış, hız nasıl bi bak. Eksoz deliğinin içine bak. Simsiyahsa alma. Açık renkse al. İs gibi yani. Anladın sen ne demek istediğimi. Sağlıklı motor eksoz deliğindende belli olur.
Hosgeldin tasabusu :santa: ben alıverem gazını.tabi ya güzel memleketimin güzel insanları =)
bizde kara duman attırıyoz istanbulda cbfye =)
siz paylaşın buradan sıkıntınızı
benim sıkıntımı (gazımı) kim alıcak = :bounce:
o tusubasa hoşgeldin yeni işin hayırlı olsun cbf nasıl bu arada yağ yakıyor mu
anladım abi bakacam zaten onu bu arada egzozu orjinal değil titan egzozuydu dedim takas edersek alırım egzozu değişiriz yani![]()
Yollar senindir tsubasa. Kazasız belasız çalış inşallah.3 günde 750 km oldu
haftada bir yağ değişiyormuş burada bakıcam bakalım yag yakma olayına
bu arada kullandıgım motosiklet 60 bin de 2010 model
3 günde 750 km oldu
haftada bir yağ değişiyormuş burada bakıcam bakalım yag yakma olayına
bu arada kullandıgım motosiklet 60 bin de 2010 model
eksoz değiştirmek 5 dk iş. Değiştirin. Ama kücücük delikleri var. Sesi duyulmuyo bile. Benımki biraz açık
amin cümlemize rabbim kaza bela vermesin..eksoz değiştirmek 5 dk iş. Değiştirin. Ama kücücük delikleri var. Sesi duyulmuyo bile. Benımki biraz açık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Yollar senindir tsubasa. Kazasız belasız çalış inşallah.
sensin adem
adem ben hazırlık yapmam koçum motorda ne yağ varsa onla gelirim basarım tokat ı haberin olsun gene hüsrana uğrama yani:cherry:cevap 1. Akü bitince motor zor çalışıyor. Hatta ayakla bile çalışmıyor.
Cevap 2. Bikere düzde beni geçtin diye pes edeceğimimi sandın? :queen: iki böksör bile rövanş maçına çıkar ve sonuç değişebilir. Ama senin kalkış ve rampalardaki durumun değişmez. Rövanş maçı hazırlıkları başlasınl: