Murat hayırlısı olsun, umarım gönlünce ikiteker tutkusuna devam edersin.
Murat hayırlısı olsun, umarım gönlünce ikiteker tutkusuna devam edersin.
Dostlar bugün motorumun satışını verdim.
Erdal abiye ve bizlere hayırlı olması dileğiyle..
Ara ara yine uğrarım konuya. Hepinize keyifli sürüşler, kazasız belasız..
Bu gün 2008 Transalp 650v ile takasa giriyordum, neredeyse el sıkışma derecesine geldik, sonra motorun heybetinden korktum, kendime güvenemedim, " Sen biraz daha öğren hele" dedim kendi kendime ve vazgeçtim. Zor iş ya.
rapsy_09 ve tahsin, çok teşekkürler.
Tahsin, aslında olay birazda neyin karşılığında ne beklediğinle alakalı.
Söz konusu scootersa italyanlar tabiiki bu işin zirvesidir. Ve bize sundukları kalite oranında servis - bakım maliyetleride artıyor malesef.
Bu hemen her marka ve model için geçerli. Seviye arttıkça maliyetlerde artıyor.
Scarabeo aklımdaki makinelerden biri mesela. Ama beni keser mi, onun bilemiyorum işte..
ahmet ağa senin motorun rulmanları yeniymiş duyduğuma görel: hani buraya gelcenya :queen:
3 ay önceden takvime yazdığım Didim festivali tamda açıköğretim sınavlarına denk geliyor.Hafta içi mutlaka akşam gelirim.
Fatih abiler yola cıkıyor sanırsamTekeriniz düz bassın
Dostlar bugün motorumun satışını verdim.
Erdal abiye ve bizlere hayırlı olması dileğiyle..
Ara ara yine uğrarım konuya. Hepinize keyifli sürüşler, kazasız belasız..
ahmet abiler kaş'a varmış. Hayırlı yolculuklar diyelim. Allah kaza bela vermesin.
evet Scarabeo benimde ağzımın sularını akıtıyor.ama 6000 bakımı faturasında 270tl ödemişti forumdan biri. varyatör bakımlarında 600-800tl gibi rakamlardan bahsediliyor.. motorda made in prc.
bizim sabahtan akşama kadar motor üstünde değilsen ideal. haftasonu gezileri için işe gidip gelmeye falan ideal. 2. elide yüksek
haftasonu iznik gezisi yaptım iki kişilik. ufak yokuşlarda bile 30 km'lere düştüm normal midir? motor her tarafına yağ püskürtmüş. bugün debriyaj teli koptu. ama yakıt çok iyiydi.
ya ben de gösterdim tamirciye dedi 125 cc bir motorun performansı böyle düşük olamaz. başka bir 125 cc verdi ki 5 yıllık baya kötü durumdaydı hem benimkiyle hem o motorla çıktım yandaki yokuşu çok düşük benimkinin performansi yani anormal derecede. adam yapmayalım ama motoru harcıycağın paraya değmez dedi.normal değil. heleki yağ kaçağı , yağ yakma wolfte çok zor.
acemilik döneminde yaşanan şeyler.
her yeni motorcu bir kez debriyaj teli koparır. e nasıl değiştin teli ?
haftasonu iznik gezisi yaptım iki kişilik. ufak yokuşlarda bile 30 km'lere düştüm normal midir? motor her tarafına yağ püskürtmüş. bugün debriyaj teli koptu. ama yakıt çok iyiydi.
motorum 2. el şu anda 15 bin km. forumdan aldım zaten ya bilirsiniz mutlu abinin motoruydu. toplamda aldığımdan eri 2000 km yaptımBu gün bi yere gittim,dönüşte 2km kadar gittim stop etti musluğu kapatmışım helal olsun wolfe karbüratördeki benzinle 2km götürdü.(karbüratör yarım çay bardağı anca alıyordur herhalde küçük)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
Motorun 0'mı 2.elmi 0 sa kaç km de ona göre cevap vereyim...