salcano wolf mu mondıal drıft mı?

ıyı gunler uzun zamandır motor arayısındayım en son olarak bu ıkı modelde karar kıldım ama sızlerede danısmak ıstedım yamaha ya hondaya para yetmıyor bu ıkı modele aynı fıyatı verdıler karsılastırma yaparsak hangısı daha ıyı olur omru kullanısı saglamlıgı yakıtı vb. durumlarda sımdıden tesekkurler.

tvs baktım ama ıkıncı el dusuk km falan arıyorum falan aslında var ama sehırler uzak falan ben sıfır alacagım.

Önümüzdeki yaz Tvs düşünüyorum 25 tl otobüse 20 tl de benzine versem 160 km götürür beni :cherry:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-fiyat-dustu....2012-model-gri-apachi-rtr-150-122763347/detay/ ben alanyada yasıyorum bu manavgat 35 40 km mesafe anca nasıl motor bı bakabılırmısın.

ikiside iş görür. bakarsan senelerce hizmet eder.
ama çinliler ikinci elde satmaya kalkınca çok değer kaybeder söyliyeyim.

40 km nedir yaw :mrgreen: :cherry: alanya manavgat arası çalışan hiçmi otobüs araba yok ufak köy otobüsleri servisler vardır muhakkak

Denemeden alma gıpraşımına felan bak sonradan pişman olma deneme sürüşü felan yap muhakkak

ya ama yınede ben bu drıft wolf arasındayım yınede apache uzakkalıyo bu ıkısını karsılastırsak :D
tahsın abı wolfun yakıt tuketımı hakkında bı bılgın var mı acaba

:silent:cıddımısın daha mı az yakıyo ortalama ne kadardır mesela

ya ama yınede ben bu drıft wolf arasındayım yınede apache uzakkalıyo bu ıkısını karsılastırsak :D

2.1 de yaktıran var, benim gibi 2.9 da yaktıran var. Standart 2.5, 2.7 arası.

o ılandakı tvs ye bakmayı dusunuyorum hemen gercekten yakıtı fazladır dıye korkuyordum tvs den tıtresım hıc sorun degıl benım ıcınzaten

aynı ademin dediği gibi. bendede 1 litre benzinle ile 35km gidiyor. bence normal. tvs diyaframlı karburatör kullandığından yakıtı daha azdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
drift 100km de 3lt den aşağı yakmaz zaten 3 viteste 80kmh işyerindeki arkadaşta 2007 cbf var arkadaş 65 ben 90kg vatanda denedik cbf drift e yetişemiyor sakin kulanımda 2.5 civarı yakıyor yakıt tükatiminde rüzgar da çok önemli bir faktör vitesli bir motorsiklette tüketim değerlerini düşürmek mümkün 4000 devir ve boşa atma rolantiyi düşürme gerçekten işe yarıyor .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar