Saklı Cenneti buldum

evet bugünki gezim saklı cenneti bulmaktı evden çıktım direk işyerine motorumu aldım yola koyuldum saklı cenneti buldum çok güzel bir yer yanlız giderken şile yolunda çalışma vardı dönüş çok kalabalık olur diye tekeden gebze yolu istikametine döndüm şekerpınardan paralı yoldan sağ ve salimen gezimi bitirdim sonraki günlerde çadırlı kamp düşünüyorum hayırlısı bakalım

[/QUOTE]

herkese kazasız sürüşler

şile ışıklarını geç imrendere tabelsaından dön yol bir sol birde sağ olur sağa dön karamandereye illerde solda fabrika var sola dön doğru devam et illerde sağda görürsün biraz toprak yol var yanlış gittiğini zannetme zaten eger birilerine denk gelirsen sana tarif ederler

Geçen sene bende eşimle gitmiştim gerçekten çok güzel bir yer :cat:

Tekerinize sağlık.

Bizim de her sene mutlaka birkaç defa uğradığımız bir mekandır burası.

Görmeyenlerin mutlaka 1 kez gitmesi gereken, doğayla baş başa, tek kelimeyle muhteşem bir ortam.

bahcekoyu bilenler varsa orda arburetum var ayrica nesetsuyu ormanida var yollar da guzel kopekten tirsmayan arkadaslara tavsiye edilir ben sahsen gidenmiyorum kopekten korkuma hele koy yollarinda asla gecmiyorum.resimdeki yerlere korkamasam motorla gelmeyi cok isterim

Tekerinize sağlık.

Bizim de her sene mutlaka birkaç defa uğradığımız bir mekandır burası.

Görmeyenlerin mutlaka 1 kez gitmesi gereken, doğayla baş başa, tek kelimeyle muhteşem bir ortam.

Saolun,evet çok güzel sessiz daha sonraki günlerde çok kalabalık olacağını düşünüyorum

bahcekoyu bilenler varsa orda arburetum var ayrica nesetsuyu ormanida var yollar da guzel kopekten tirsmayan arkadaslara tavsiye edilir ben sahsen gidenmiyorum kopekten korkuma hele koy yollarinda asla gecmiyorum.resimdeki yerlere korkamasam motorla gelmeyi cok isterim

korkunu yen,köpeler var ama saldırgan değil gidilip görülesi bir yer :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

güzel gezi olmuş tekeriniz düz bassın her daim...:cat:

saolun,teşekkürler

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Elinize saglik.
Paylastiginiz için tesekkurler.:cat:

resimler, yollar süper :)
yumurtada süpermiş ya ne yumurtası öyle :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar