Sakın kaza yapmayın.....

Herkeze selam pazartesi günü Sakarya'da motorumu servise götürürken sağ şeritten sol şerite arkasına bile bakmadan geçmeye çalışan bir mopetliyi altıma aldım orta refuje birlikte uçtuk. Allahtan kaskım takılıydı. hasteneye kaldırıldıktan sonra polis geldi karşı tarafın ne ruhsatının ne ehliyetinin nede plakasının olduğunu söyledi ve ekledi şikayetçimisin, şimdi ben o kişidenmi şikayetçi olayım yoksa bunu bu şekilde sokağa salan ve dur kardeşim senin plakan nerde diye sormayan trafik polisindenmi?
kazaya karıştığım için 104ytl ceza yazmış beyler haklı olsamda olmasamda ödeyecem.peki benim motorumun masrafını benim ayağımım acısını kim geçirecek. ölseydim ne olacaktı peki.....
Burada çarptığım kişimi suçlu bunu sokağa salan sistem mi???

abi buyuk gecmis olsun.allah beterinden saklamis.
soylediklerinde cok haklisin.suc tabiiki bunlari sokaga salan ve takip etmeyen sistemde ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Elbette hata görevini yerine getirmeyen sistem çarklarında. Ve suçlu kişininde idrak etmesini sağlamak amacı ile cezasını çekmesini sağlamak lazım.

abi kaza yapmayin demekle olmuyo iste kaza geliyo seni buluyo gecmisolsun

yaw sen ne diyon abi adamlar çalıntı scooter satın alıp 300- 500 milyon verip sokaklarda fink atıyor lar kimsede durdurup sen ne ayaksın demiyor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmş olsun....Allah Beterinden korusun...

Şu da gerçek...Hamde atlanmaması gereken....Geçen sene haziran ayında bayağı bi sıktılatr motorcuları kontrollerle....O zaman da bu ne kontrolü diye bas bas bağırdık....Hergün kontrolmu olur diye....

Sıksalar dert sıkmasalar dert.....İnsan oğlu işte...

öle ama bilader ben bu işin içinde 10 yıldır varım ben işimden gücümden oldum ölebilirdimde bu işin sorumluluğuna varmayan biritarafından bu şekildezarar görmek kim ister....

geçmiş olsun dostum:rendeer: :rendeer: umarım çabucak ağrıların geçer.Keşke şikayetçi olsaydın cezasını çeksin adamlar ne kadar rahat kardeşim yavff

Geçimiş olsun. Umarım çabuk atlatırsın.

Türkiye'de adaletin elinin kolunun bağlanması, birazda bizlerin yaşadığımız olaylar karşısında şikayetçi olmayışımız veya şikayetçi olsakta herhangi bir yaptırımın olmayışıdır. Belkide önceden birkaç kişiye daha musallat olmuş, onlarda şikayetçi olmadıklarından dolayı senin başına bela açmıştır. Bence şikayetçi olmalısın. Yoksa, bu tür olumsuzluklar sonucunda "motosiklet kötüdür" imajını desteklemekten, bizlere karşı alınan önlemlere boyun eğmekten başka çaremiz olmaz.

Geçimiş olsun. Umarım çabuk atlatırsın.

Türkiye'de adaletin elinin kolunun bağlanması, birazda bizlerin yaşadığımız olaylar karşısında şikayetçi olmayışımız veya şikayetçi olsakta herhangi bir yaptırımın olmayışıdır. Belkide önceden birkaç kişiye daha musallat olmuş, onlarda şikayetçi olmadıklarından dolayı senin başına bela açmıştır. Bence şikayetçi olmalısın. Yoksa, bu tür olumsuzluklar sonucunda "motosiklet kötüdür" imajını desteklemekten, bizlere karşı alınan önlemlere boyun eğmekten başka çaremiz olmaz.

şikayetçioldum dün mahkemede 8-8 suçlu çıktı ama ölecaydırıcı bişey yok birde kazaya karıştım diebanada cezakesidi :D en komiği de bu olsa gerek adam cezayı 92 yerine 32 nolu birplakaya kesmiş yarın düzelttiricem :D:D:D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
öle ama bilader ben bu işin içinde 10 yıldır varım ben işimden gücümden oldum ölebilirdimde bu işin sorumluluğuna varmayan biritarafından bu şekildezarar görmek kim ister....

Kimse istemez tabi....Olmasında...Ama insan oğlu bi yerde kopuyor....Sen nekadar eksiksiz olursan ol mutlaka kızıyorsun polisin kontrolüne....

Bir ayda adam beni her sabah üşenmeden durdurdu....Hemde aynı yerde....
Son kez durduğumda kendim durdum....Evrakları uzattım neden durdun dedi....Bende canım öyle istedi bu sabah kontrol edilmek istedim dedim....Birdaha durdurmadı....:p

Sen ne yaparsan yap...Adamlar zaten kaçak çıkıyolar yola..Polisler ne yapsın..Nasıl başetsinler..Bir yerde onları da haksız görmemek lazım...Hataları eğitim sisteminde arayalım diycem klasik laf olur...

En güzeli görünce bu tip insanları uzak durmak en iyisi....

öncelikle geçmiş olsun.haftasonu direksiyon sınavına girdim.ehliyete az kaldı.bir sınav olduk.dillere destan.kimin ne yaptığı belli değil.biz sınav oluyoruz.etrafta ehliyetsiz gezen bir sürü motorsiklet sürücüsü.gülermisin ağlarmısın.üstelik emniyet müdürlüğünün hemen karşısında oluyor.sana yolda denk gelmiş.:)böyle bir ülke burası.lütfen herkes ona göre tedbirli ve dikkatli olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun umarım en kötü kazan bu olur:pale:

Doktorlar,askerler,hukukçular ve polisler mezuniyetten sonra görev yemini ediyorlar galiba,değilmi?

çok geçmiş olsun valla yorum yapamadım sadece sağlıklı olmanıza sevindim çarptığınız kişinin'de tabi !!!onda hata belliki ama toplum olarak bilinçlenmezsek kask' koruma' ehliyet şart demessek bu önemli olguyu yurt çapında duyuramazsak malesef o kardeşimizde bilinçsiz'ce işte hem kendi hemde karşısındakinin hayatını tehlikeye atar buda ona iyi ders olmuştur ama size'de çok şeyler borçlu olduğunu umarım unutmaz........

sistem suçlu tabi kardeşim
ne olcak allah kahretsin bole polisleri
bnm muayenem gecti die sokaga cıkmaya korkuodum
bu adamlar plakasız ruhsatsız ne dielim yaa
turkiye işte acısıyla tatlısıyla...atsan atılmaz satsan satılmaz...

bu arada büyük geçmiş olsun...

geçmiş olsun:pale: allah daha kötülerinden korusun

bundan kötü daha ne olabilirki olabilecegin en kotusu ...
ii olan arkadaşımızın canına fazla bişe olmamış..
ya olsaydı :silent: :silent: :silent: bi düşünün bakalm..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar