[Sakarya - MT]

Nurgül zaman olarak sana uyacakmı bilemiyorum ama bu akşam Deprem müzesinde toplanıyoruz , çarşambaları ayarlayamadık henüz kusura bakma

Sakarya Mt Sizi Kocaelindeki Gezimize bekliyoruz :) İstanbuldan arkadaşlar kalkıp geliyorlar buyrun sizlerde gelin.. 13 Mayıs Pazar..

Svegili Loft , Anneler günü ve Poyrazlar festival hazırlıklarının yoğunlugu nedeni ile Sakarya olarak pek motorla surus yapamadık bunun icin kusura bakma , Festivalimize sileri bekliyoruz sonrasında gezmeye baslayabilecegiz

svg - syg
günan

bu akşam düzce güzeldere şelalesine ec festivaline gidiyorum gelen olursa beklerim.

3 ay geçmiş son msj.dan ama ben gene de umutluyum belki bir vatandaşım girer de, organizasyon yapmaya çalışır şehitlerimiz anısına bayram günü...

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

sakarya mt yı canlandıralım dıyorum yok mu ses veren..bana özeldende ulasabılrsınız

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT:rendeer:

Tüm MT SAKARYA ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

Merhabalar.Sakarya Geyveden Ercan ben.Sakaryalı motosikletciler burdamısınız.Bir selam vereyim dedim.

Vaybe bizamanların Sakaryası ölmüş aglayanı yok. Selam veren dostlara selamlar. evet özkanım yapmak lagzım bişeyler.

ben hala buralardayım arkadaşlar, haberiniz olsun. özkan görüşürüz umarım. hayırsız oduncu 3 aydır nerelerdesin yahu. adam bir telefon filan açar. ne oldu? bir hata mı ettik, bir kusur mu işledik? tamam sağlam motorcu değiliz, sana arkadaş olamıyoruz ama insanlık öldümü yahu.

slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar