[Sakarya - MT]

slm sakarya mt bende sakaryadanım ama daha ehliyetim yok çünkü yaşım tutmuyo ama olsun seneye alıom CBR 125 R ile birlikte inş. beraber gezilerde hepberaber görüşürüz herkese kazasız belasız sürüşler

Son düzenleme:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] SAKARYA MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

[Sakarya MT]

Sakarya ili motosiklet grubu
Sakarya ili, Türkiye Cumhuriyetinin Marmara Bölgesinin Anadolu yakasında Kocaeli-Çatalca Bölümünde yer alan bir ildir.

Adını toprakları içindeki Sakarya Nehrinden alır. Merkez ilçesi Adapazarıdır.

Sakarya İstanbul Yolu

Arifiye; Akyazı; Erenler; Ferizli; Geyve; Hendek; Karapürçek; Karasu; Kaynarca; Kocaali; Pamukova; Sapanca; Serdivan; Söğütlü; Taraklı;

Moderatör tarafında düzenlendi:
sakarya mtde kimse yok sanırım :( halbuki üni. gençliği olarak güzel etkinlikler yapabilirdik

SAKARYA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

BURSA MT

sakaryaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Adana İl Temsilcisi
Sakarya MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

slm

selam arkadaşlar bende sakaryadanım bu arada sakaryadaki mt ile ilgili faliyetlerde aranızda bulunmak isterim

Sakarya yaşıyor...Her şehirden MT açılmış bir sakaryanınki yok.ben sakaryalı değilim istanbulluyum ama yine sapancada oturduğum için bu MTyi açmayı kendime bir borç bilirim.artık gerisi sakaryalı arkadaşlarda yazın birşeyler.
aşağıda sakaryadaki arkadaşların msn adresleri var bu şekilde birbirimizle daha raht iletişime geçeriz.sakaryalı arkadaşlar msn adreslerinizi bana bildirin buraya ekleyeyim.

nurguldemirbay (Nurgül Demirbay) [email protected]-sapanca
GILDOR ( Özgür Güzel ) [email protected]
victor54 ( utku kaynar)[email protected]
xenadu ( ercan )[email protected]
Arvasi3 [email protected]
lubiyama54 (özkan tekeoğlu) [email protected]
adacık (Nezahat Akyürek ) [email protected]
gencadam( nevtan ) [email protected]
TheCoLL (eren) [email protected]
muhbir (serpil )
ODUNCU (mehmet )
boraciner ( bora ) [email protected]
selase ( emine pekşen ) [email protected]

[email protected]

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.kampüste okuyan arkadaşlar bi tanışsak.belki taışmışsınızdır ama ben daha tanışmadm sizlerle.özelden yada buraya yazabilirsiniz

sakarya yakında canlanacak az kaldı motorseverler hazır olsun görüşmek üzere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar, kocaelindeki üzücü bir olay hakkında bilgi vermek istedim.

Belki karşılaşan olur veya bir yardımı dokunur.

ARKADAŞLAR MÜNKÜN OLDUĞUNCA HERKESE YOLLAMAYA ÇALIŞALIM LÜTFEN.

Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!

Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!

0 533 626 57 52
0 216 308 60 76

(Bu mail'i lütfen listenizdeki herkeze ulaştırınız..!!)

sakaryalı arkadaşlar artık bizimde bir mekanımız var. Ankara caddesinde Baltürk oteli geçin ışıklardan sonra üstünde eski bir bmw motosiklet asılı kafe var, işte orası sakaryalı motosikletçiler için açıldı. burada olan yolu geçen herkesi bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar