[Sakarya - MT]

Hocam sakaryada motosiklet grubum diye bişey vardı ben poyrazlarda düzenlenen fstivalde denk gelmiştim ama burada bakıyorum hiç bir aktivite yok acaba yanlış yerde mi arıyorum.
Gezi falan organizesyon yok mu acaba gerçi yağmur yağıyor ama hep yağcak değil :)
Hafta sonları gezmek gerek.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Selam arkadaşlar bende Sakarya da oturuyorum Nasipse ay sonu Kuba superlight 200 sahibi Olacağım serdivanda ikamet ediyorum ama Sakaryalı arkadaşlar bilir heryer birbirine yakın gündüzleri işyerinde Olduğum için ancak geceleri çıkabiliyorum bu sebeple gece buluşmalarına her daim katılabilirim burada olmak çok güzel

Motosikleti
Perşembe akşamları toplanıyoruz. Bekleriz. 1. geçit, Kanteen Cafe'de.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sakarya Mt iyi aksamlar

Yarın aksam Kocaeli'den yarın Eşme Sahil'e çaya gidiyoruz. Orası kafamıza yatmazsa Sapanca Göl kenarına da geçebiliriz.
Müsait olanlar varsa sizleri de bekleriz. İnsallah 19:30 gibi Eşme'de oluruz.

Motosikleti
Sakarya Mt iyi aksamlar

Yarın aksam Kocaeli'den yarın Eşme Sahil'e çaya gidiyoruz. Orası kafamıza yatmazsa Sapanca Göl kenarına da geçebiliriz.
Müsait olanlar varsa sizleri de bekleriz. İnsallah 19:30 gibi Eşme'de oluruz.

Zamanında görseydim katılırdım tanışmış olurduk. Gözümden kaçmış burası malesef.

sayin sakaryali motorcu kardes ve yoldaslar motorumu yeni aldim baslangic motoru seyhan 250c chopper ve usta skntisi cekiyorum cani gönülden tavsiye edebileceginiz muhabbeti iyi haldrn anlayan bir motorcu varmidir varsa tavsiye edermisiniz :) yeri mekanu dukkani numarasi ismi bu hafta icinde gidip bi baktiracagim bikac eksikleri var onlar hakkinda konusacagim simdiden tesekkurler yardimlar icin:)

Motosikleti
sayin sakaryali motorcu kardes ve yoldaslar motorumu yeni aldim baslangic motoru seyhan 250c chopper ve usta skntisi cekiyorum cani gönülden tavsiye edebileceginiz muhabbeti iyi haldrn anlayan bir motorcu varmidir varsa tavsiye edermisiniz :) yeri mekanu dukkani numarasi ismi bu hafta icinde gidip bi baktiracagim bikac eksikleri var onlar hakkinda konusacagim simdiden tesekkurler yardimlar icin:)

Öncelikle hayırlı olsun.
O motoru götüreceğin yer; zirai aletler sanayiinde bulunan, Eser Motor - Reşat Usta'dır :cat: Telefonu: 0532 637 26 26

eyvallah hocam tesekkur ettim yatin hava guzel hosteriyor sakaryamda yada cumartesi bi goturmeyi dusunuyorum :)

Motosikleti
SMSK'dan Cihan'ın yönlendirmesi ile geldim size dersin. Çok selam söyle.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım adım fatih ferizliden yazıyorum kymcoo süper 8 arıyorum yardımcı olursanz sevinirim

Sakarya Merkez MT-07 Ailesine geçen hafta aldığım motor ile toplamda 1100 km gibi bir gecikmeyle katılıyorum. Herkese Selamlar....

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

Bu arada http://www.motor-in.com.tr/ 'i bi kontrol edin derim. kullanıcı sayısı artsın da zincir oluşsun....

arkadaşlar regal raptor daytona motorum var. egzouun susturucusu kesilmiş. sakarya da egzosun sesini kısacak bir usta tavsiye edebilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
arkadaşlar regal raptor daytona motorum var. egzouun susturucusu kesilmiş. sakarya da egzosun sesini kısacak bir usta tavsiye edebilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler.

Zirai aletler sanayiinde Egsozcu Ali usta var. O her türlü ihtiyacına yardımcı olabilir :cat:

Motosikleti
Tanıyor olabilir miyim seni ::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar