[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Merhaba motorcu arkadaşlarım abilerim.2 sene önce motor hevesime ara vermek zorunda kaldım.fakat simdi tekrardan sizlerin yanına katılmak istiyorum.sakaryada Er-5 Kullanan abilerim arkadaşlarım varmı? motor hakkında onlardan bilgi almak istiyorum.Kafayı yemek uzereyim. b@ş@r@n nick li arkadaşta er-5 var fakat ulaşamadım bir turlu. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Hoşgeldin teksoy. Ersin'e buradan ulaşman biraz zor olur, buluşmalarımızdan birine gelirsen hem yüzyüze tanışma fırsatımız olur hem de sormak istediğin sorularını cevaplamaya çalışırız. Perşembe akşamları geleneksel çay toplantılarımız oluyor. Bu akşam da olacak. Müsait olup da gelmek istersen Saat 19:30'da Steak House Cafe'de buluşuyoruz :cat:

Motosikleti
Ereğli'ye festivale gidiyoruz ya la ::dpac::

F54

hayırlı yollar:king:
ben demleniyorum bi yerden arjantin vodka sı geçti elime:cherry:

F54

yok be caçık çıktı 35 lik içtim sanki 2 kadeh gibi geldi 5 para etmez yani:farao:
ne varsa tekirdağ da var:cherry:

Motosikleti
Burası öksüz kalmış, yazalım da kendine gelsin bari :mrgreen:

Bugün malumunuz perşembe gençler. Sakarya motosiklet sevdalılarının akşamı :cherry: Geleneksel Perşembe buluşmalarımıza bugün de herkes davetlidir.

Saat 19:30'da Steak House'da görüşmek ümidiyle :bounce:

F54

bu günde cuma beyler hayırlı işler tam pazar boş um ama hava yağışlı

Motosikleti
Akşam gelmedin topraam. Çalışıyo muydun, özlettin kendini..

F54

işe gideceğim için gelemedim
birde ev taşıma hazırlıkları vs var işler karışık yoğun yani
bende sizleri özledim de işte

Motosikleti
Üşüyolarmış, evde battaniyelerinin altına saklanmışlar :)

Motosikleti
Şahsım adına konuşuyorum. Kuşadasına geldim motorla. Yeni yıla girip gelicem :mrgreen:

Biz steak housedayiz fatih çayır sen yoksun abi. Tabii ya mühendis olmak varmis. Adam hem yikbasina kusadasinda giriyor hem de fazer 600 u var. Yapicak bisey yok.

Motosikleti
Konuşma lan. Benim motordan pahalı motorun var :mrgreen:

Motosiklet tamircisi Eray (usta demiyorum) götürdüğüm tubeless lastiklere şambrel koyup benim motora taktı tubeless değil bunlar diye inatlaşıp. O adama bişey yaptırmamanızı tavsiye ederim, lastikten anlamayan adam motoru ne yapar? Yine inecek tekerler. Götürüp de o şambrelleri kendisine iade etmezsem, parasında filan değilim tepem attı.

F54

ah be murat senin lastik değişiminde ne işin var motorcuyla git lastikçi ye ayarlar işi..
usta istiyorsan bu memlekette pek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar