[Sakarya - MT]

s.a nasılsınız arkadaşlar uzak kaldım biraz bursaya gitmem gerekti şimdi burdayım :) hafta sonu var mı bişeyler :) tanışalım hem

Tolganın içinin temizliğini ben bilirim. Temizle temizle aynı :mrgreen:

Sen gölde tuttuğun içi kara balık ile karıştırdın beni, Sizle takılmasaydım bugün evliya olurdum. Siz beni bu hale getirdiniz.

s.a nasılsınız arkadaşlar uzak kaldım biraz bursaya gitmem gerekti şimdi burdayım :) hafta sonu var mı bişeyler :) tanışalım hem

a.s. organizatör görünümlü cihan yardımcı olacaktır. organizeleri ile meşhurdur. gelirken yanında ördek getir yeter. :queen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tabi yaa ben de günah keçisiyim zaten :mrgreen:

Semih kardeş, sen bana özel mesaj at telefon numaranı, çay partisi falan olduğunda sana da msj atarım :cat:

Motosikleti
Haftasonu hava oldukça iyi gösteriyor, bir program çıkar diye düşünüyorum, bakalım..

Tamam. çokda uzun bir yolculuk değilmiş. Bana uyar. Hatta ormanın içinden direk giderim :p

C.tesi değil de pazar daha uygun olur gibi, çoğu arkadaş c.tesi günü çalışıyor.
Benimde berberde kırpılma günüm, kardeşime Ekobis aküsü almam gerekiyor. Ajandam da C.tesi günü için boşluk yok.
Yarından itibaren projeler burda sunuma hazır hale gelir. Bizde yönetim kurulu olarak onay veririz :p

Agva - sile yolu bencede guzel virajlar tatli ama kandiraya kadar haybeye 30 km yol gidiyorsun

Şimdi bu keçi olayına sana ÖM dan yazmak istiyorum. Hep çay partisi veriyoruz. Bir günde krema partisi verelim. ingiliz miyiz len biz..... !!!
Krema mrema sen iyice fantazilerini açığa vurmaya başladın arkadaş. Senin yanında yere bozuk para düşürmemek lazım. Düşsede almam valla :) ( Bu arada senin dizi inio habein ola)

Motosikleti
Poyrazlarda SMSK'nın kamp ateşi varmış cumartesi günü. Var mı çadır atacak?

Klüp üyelerine diye yazmışlar bu sefer. Geçen senekilere yazmamışlardı gitmiştik. (Hatta sadece biz gitmiştik bütün motorcu ateşlerini biz yakmıştık :) ) Bu sene ne hikmetse klüp üyelerine diye not düşmüşler. Ben de fırsatını bulamadım ki arkadaş, gidip üye olayım :(

Hakkaten, bana da garip geldi o; ama yazmasalar bile gider yanlarına kamp atıp daha da büyük ateş yakardık; sonuçta babalarının arazisi değil. :)

Motosikleti
Yok klüp haklı bu konuda.. Ben şahsen plan programım olmasa ben de giderdim destek olmak için... Umarım geçen seneden daha iyi olur da amacına ulaşır bu etkinlik ::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar