Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ula fatih bugün bende olmayacaktım ama sayısal tutmadı işte, şu adapazarında yapa yanlız kalacaktın.
Hadi iyisin benimlesin. 4 tutturduk 103 TL para aldık. Haftasonu nereye gidiyoruz. :queen:
Kendim için bir ilk yaşadım bu hafta . Cuma günü sabahtan İstanbul Ümraniye' ye yola çıktım. Plan değişince 1 gün konaklayıp Cumartesi günü motosiklet mağazalarını gezmeyi kararlaştırdım. İstanbul kazan ben kepçe misali bir oraya bir buraya deli divane gibi gazladım 100 Tl benzin , yaklaşık 460 km yol harab ve bitap ben , ne yazık ki hiç foto )
Fazer de tırt çıktı. Pazar günü şimdi ben hangi motoru tokatlayacağım. Hiç biri Cihan gibi tat vermez.
Pazar günü evde yatmak da olmaz ki, poyrazlarda falan bari mangal yapaydık. Oldu şimdi hasan :salut:
Birazda iş yerinde çalış, Sabahtan akşama kadar burdasın. Valla söylerim müdürüne bi tepikte kovar seni...
Ben gittiğim yerlerden sana kartpostal atarım. üzülme
Göle ve akarsulara atlarken, senin meşhur balıklama pozisyonunu deneyeceğim.
Meşhur pozunu burda yayınlamak isterdim ama görsel kirlilik yaratmak istemiyorum