[Sakarya - MT]

Krema mrema sen iyice fantazilerini açığa vurmaya başladın arkadaş. Senin yanında yere bozuk para düşürmemek lazım. Düşsede almam valla :) ( Bu arada senin dizi inio habein ola)

Dün akşam geçerken sana uğrayacaktım. Çok yorgun olunca transit eve geçiş yaptım.
Dün işte aklımdan geçti. Sana facebook dan yazacaktım. Gerçi chopper da alamadık. Dizi artık sarmaz :p
Şu sıralar çok deli mentalist izliyorum. Bitince anarchy yaparız. Saol. Emeğin için Teşekkür ederim.

Klüp üyelerine diye yazmışlar bu sefer. Geçen senekilere yazmamışlardı gitmiştik. (Hatta sadece biz gitmiştik bütün motorcu ateşlerini biz yakmıştık :) ) Bu sene ne hikmetse klüp üyelerine diye not düşmüşler. Ben de fırsatını bulamadım ki arkadaş, gidip üye olayım :(

Şu kulüp üyeleri toplanınca içmekten başka bir şey yapıyorlar mı acaba ?
Bizim en ufak çay partimiz bile onların yaptığı organizasyondan daha kaliteli ve kalabalıktır. Yanlarına değilde daha uzaklarına kamp atar. Ateş yakar. etrafında tam tam dansı yaparım.
Meraktan çatlayıp gelirler ama kulüplerine üye olmadığım için onlarla birlikte dans etmem. Göle onlarla birlikte çıplak atlayacağıma cihan ile atlarım daha iyi :p

tolga nedir bu senin göle çıplak atlama merakın arkadaş geçen sene denize gittik sen hiç suya bile girmedin bizden gizli gece gece sapancaya çıplak giriyon da bizden gizliyon çılgın türk seni..

5 yaşımdan beri denizdeyim. Suyun üstü bana hitap etmiyor. Dersen ki serbest dalış yapacağız. Tüplü dalış yapacağız. Senden önce suya girerim.
Ancak kuru kuru iler git gel durumu bana göre değil. Ben adrenalin ile 0-10 mt arası derinliğe dalabilecek arkadaşlar arıyorum.

Geçen seneden beri sapancaya girmiyorum. sülük yapışıyor :p
Filmlerde görüyorum. hem içimde ukde kaldı. Hatta cihan ile göle dönüş filmi yapalım diyorum. :pl:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Her atılımın ucunda ben çıkıyorum ne hikmetse ::153::

F54

beyler sıkıntı yapmayın gelin benim bahçe de ateş yakalım klüp vs işleri sadece kutuplaşma ayrıştırma :jocolor:
bence bütün motorcular kardeş onları ayırmaya çalışanlar kalleş tir:rendeer:

Her atılımın ucunda ben çıkıyorum ne hikmetse ::153::

Kardeşim kamera ile bakıldığında 360 dereceden, her açıdan kaliteli profilin var. Bizde değerlendiriyoruz :p

beyler sıkıntı yapmayın gelin benim bahçe de ateş yakalım klüp vs işleri sadece kutuplaşma ayrıştırma :jocolor:

Fatih ateş başında akdeniz akşamlarını gitar ile çalacaksan şimdiden ben senin yanındayım.

Mangal da yaparmıyız?
Senin yalova'da ziyaret etğin arkadaşın benim takıldığım sitede takılıo senin fotodan tanııd hemen senide bekleriz

Fatih sana düzcede köslenmiş patates ile biber yedirecektim. İbramı da alıp niye gelmedin. :silent:

F54

evet öyle olduk kıskananlar çatlasın:p
aramıza girenin ........:cherry:

F54

ulen amma sapık ruhlu adam varmış şu grup ta neyse ben en iyisi çıkayım meydanı bekar erkeklerin fantazilerine bırakayım:queen:

yapılan araştırmalarda evli erkeklerin daha çok film izlediği ortaya çıkmış fatih :p

F54

o araştırmayı yapan bence erkek değildir:pl:
erkek olsa böyle bi sonuç u saklar dı:mrgreen:

F54

nerde bizim sakarya tayfası kış uykusuna mı yattı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar