[Sakarya - MT]

slm sakaryalılar, bende mondial 125 kt var, nasip olursa önümüzdeki günlerde sizin oralara gelmeyi düşünüyom, motora aksesuar taktırmak istiyorum, bildiğiniz servis veya aksesuarcılar var ise Bolumt ye msj yazarsanız memnun olurum. Hayırlı sürüşler...

neyse işte bir sakaryalı daha katıldı aramıza...hoş geldinizzzzzzzz...

nurgül sana özel davetiye yaptıracam zaten artık canımmmmmmmmmmmmm..:rendeer:

bypro adnan menderes caddersinde var...sen geleceğin zaman haber ver, arkadaşlardan yardımcı olabilecek birisi mutlaka çıkar..

merhaba dost ve kardeş şehir sakarya :)
merak ettim hepinizin ehliyeti var mı? güzel güzel geziyorsunuz da?
şu sapanca gezisine gelmek istiyoruz ama ehliyet sınavı 21'inde daha almamış olacağız tırsıyorum jandarma-trafikten

Muhbir msj için teşekkürler gelirken haber veririm inşallah. İyi günler...

arkadaşlar bu hafta pazar günü cbr 125 yarışları var izmitte dilerseniz hep birlikte izlemeye gidelim ist ve çevre illerden çok gelen olacak

harika bir fikir victor54....

evet biz gidiyoruz, varmı başka gelen...

Bende Sakarya'lı sayılırım.Kocaali'de yazlık evim var.Yazlarımı orada geçiriyorum.Oduncu arkadaşımla tanışmıştım.

Büyüksavaş abim hürmetler. Motoru kışın söküp yazın tekrar toplayacagım diyordun, ne yaptın?. Görüşürüz hocam.

ODUNCU;Yarın Motorla Kocaali'ye geçeceğim.Cuma günü boşa çıkarsam seni ararım.Müsait olursan görüşürüz.

Gencadam' Alıntı:
Tüyoyu telefonda aldım, yoksa eblek eblek düşünebilirdim bu kim diye :p Tabii ki şaka, motoru olmayan foruma girmesin lütfen Günan Abi :queen:

evet muhtemel dusunurdun bak buna inanirim dermisim nevtancim :) sen hala adapazarina inmedinmi gelde su makinani bir gorelim hele , hem nasil benim motorum yokmus benim focusun motoru ne gune duruyor :)

bugun muhbir cayimi icmeye ugradi sagolsun , kismetse bir toplantiya katilacagim , bugun is nedeni ile gec ciktim olmadi birde macin 2.yarisina takilinca :) bjk li olarak takildik kisacasi :)

benim motor maceram muhtemelen ehliyeti alip sonrasinda gizli motor kullanicisi olmakla sonuclanacak gibi :)

arkadaslar obur siteyede uye oldum ama yapisini cozup size nasil ulasacagim henuz bulamadim :) asagida linkini verdigim hyosung icin ne dusunursunuz cok makul bir odeme sekli ile bir oneri aldim, kullanamasakda alir garaja koyarız :)

http://www.globalmotor.com.tr/urundetay.asp?firmaid=102&product=13

Son düzenleme:
Benİm Yorum Yappmam YanliŞ Olur GerÇİ Ama Orda Yazan Rakam İntahar Olur

Bu Arada ArkadaŞlar İzmİttekİ YariŞlar İÇİn BİrŞey Yazan OlmamiŞ Yİne ÇoĞunluk Uyarsa Havada GÜzel Olursa Poyrazlar Yapabİlİrİz

İzmİt Cbr 125 Cup YariŞ &&&& Poyrazlar

Son düzenleme:
ben yarışa gitmekte kararlıyım arkadaşlar...

sabah saat 07:30 gibi sofuoğlu motosikletin önünde buluşup gidecek olan arkadaşlar var...onlara katılamasamda büyük ihtimalle ada ile birlikte saat 10 yada 11 gibi gideriz...

ya işte karar verelim poyrazlarmı yarışmı.?????????
muhbir sen motorla gitmeyecen galiba motorla eşlik eden olursa bende gelirim bu arada yarışlar 1 de başlıyor sabah ısınmalar var 7 çok ereken ben zaten cbr 125 cup için giderim oda 4 te başlıyor ondan sonrada super bıke var

pazar günü arkadaşımın düğünü var 1 de başlar bir iki saat taklırım sonrası vaktim var ama o saatten sonra izmite gidilmez..ama poyrazlara gidecekseniz size sonradan katılabilirim yada yakın bi yerlerde biraz yol yapabiliriz...özellikle ada ve muhbir benim gibi sizinde biraz daha yol yapmanız lazım.xenadu için yorum yapamıyorum daha yolda göremedik kendilerini :wiinkk:

gıldor, ben yola çıkınca asfalt ağlıyor.(tabii motorda):pr: . Ama pazar günü hava iyi olursa inşallah görürsünüz yolda. slm

ArkadaŞlar Pazartesİ Bulvardakİ TrafŞk Standindayim.honda SİmİlatÖr EĞİtİmİ Verecek İsteyen Standi Zİyaret Edebİlİr

O smilator insanda heyecan yapiyor vakti olan ugrasin degilmi victor :) , öğlen saati uğramaya çalışırım AKM nin o taraftami olacaksiniz ?

utku bende bulvarda olacağım..ama sizi haber yapmak için...

arkadaşlar ben hala yarışa gitmek için ısrar ediyorum:)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar