[Sakarya - MT]

Kaptan, Abdullah hoş geldiniz. Kendinizi tanıtırsanız çok seviniriz.

kaptaniderya, abdullah sivri , hoşgeldiniz, sizide tanımak isteriz,,,hafta içi çarşamba günleri toplanıyoruz, hafta sonları hep beraber geziyoruz...mutlaka bekliriz..

bu adı geçen TEB, kavaklar caddesindeki mi?

selamlar , evet adapazarında tek şube zaten , ben Adapazarlıyım , bankacıyım bugun sanırım bir hocamızla Honda cbr250 ye bakarken karsilastik , gencadam isimli arkadas ise dostum olur sans eseri burada oldugunu gordum meger motor almis o yuzden sesi cikmiyormus :) ben henuz motoru alamadim evde ciddi direnis var kismet bakalim

herkese selam:) yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Ben de bankacıyım..(reklam olmasın ama vakıfbank:) ) Tanışıyormuyuz:)

Tanışıyormuyuz bilemiyorum :) Sizin şubeye uzun zamandır gelmedim , motoru alabilirsem turlarda gorusuruz kısmetse , yada vaktiniz olursa çaya bekleriz bizim şubeye

kaptanıderya, hoşgeldin. dün honda bayiinde tanıştığın tarih öğretmeni benim. yani mehmethan. benim scooterı 4000 bakımına götürmüştüm. bu arada silvervin 400'e ağzı sulanmış bir vaziyette bakarken iki üyeye (adaya ve kaptanıderya'ya) yakalandım.
kaptanıderya motorunu almamış olsanda toplantılarımızda seni de görmek isteriz. toplantı yeri ve saati buradan bildiriliyor. görüşmek üzere.

Selamlar hocam , gezgincide fotografları gördüm biraz once dedim tesadufe bak :) guzel sohbet oldu bugun ayakustude olsa :) O silverin 400 guzel alet insanin gozunu aliyor dogrusu hele ön cepheden , Ada ile bugun gecismisiz demekki , toplantılara zaman olursa gelirim tabi neden olmasin , mesai saatlerim dengesiz biraz ama duyurulari izlerim eh motorla olmasada benim 4 tekerle gelirim :) iyi sabahlar

kaptaniderya, ister iki teker, ister dört teker hiç farketmez...
önemli olan arkadaşlıklara değer verip gezmeyi sevmek.... hafta içi toplantılarında görüşmek üzere...

bende sizin bankanın yan tarafında çalışıyorum...tam olarak isim ve teb de bulunduğunuz birim nedir acaba....:)

muhbir' Alıntı:
bu pazar gezmek, motor sürüş dersi almak isteyen varmı arkadaşlar ( evettttttttttttt ben)

toplantı gecesi konşmuştuk, ama olsun, buradan kesin kararı alalım...

Pazar Günü saat 12:00 da Yeni Camii yanındaki Lemar' ın önünde buluşalım arkadaşlar...
önce hep beraber Söğütlü yaparız...
oduncuyla buluşup, benim motormu aldıktan sonra, yollar bizim, büyük ihtimal baraja gideriz...(oltaları unutma sakın mehmet hocam)
yolu düzgün.....
hem ders almış oluruz( ada ve ben, özgür, özkan vs... ) hem gezmiş oluruz...

herkes kendine yetecek kadar sucuk, ekmek, içecek vs alacak

görüşmek üzere arkadaşlar

bu kısmı unutmadınız değilmi arkadaşlar....birazdan çıkacazda:cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
kaptaniderya' Alıntı:
Nevtan Angun , sende buradasın bil bakalım ben kimim :) TEB desem , bugün crusier tarzi motorlari inceledim ama bizim buradaki bayilerde crusier tarzi motor modeli fazla yok , Topcuoglunda 250 cc Keeway lere bakayim dedim henuz bayiye gelmemis , yani kaldi bugun , sizler hangi markalari kullaniyorsunuz ? Nevtan sen ne zaman motorsiklet aldin ve benim neden haberim yok :) selamlar

günan

Tüyoyu telefonda aldım, yoksa eblek eblek düşünebilirdim bu kim diye :p Tabii ki şaka, motoru olmayan foruma girmesin lütfen Günan Abi :queen:

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.Gerçi günan beyle bugun tanıştık bayiye gelmişti.kendisine biraz cbf 250 anlattım ama dediği gibi yoğun bi muhalefet var.ama kendisi bir plan yaptı bunu ujygularsa başarılı olur.muhalefeti kaldırır

kaptaniderya' Alıntı:

bizim sakarya gazetesinde yazı işlerindeyim hocam...ismim serpil...her zaman bekleriz:rendeer:

efendim bir sakarya pazarından bir kez daha merhabalar...
bu pazar sözleştiğimiz gibi, saat 12 de lemarın önünde bulştuk, ancak ben filozofumu artçı olarak taşıyamayacağıma karar verince, ancak saat 13:15 gibi yola çıkabildik...

ver eline aslanlar barajı...hem çalıştık, hem yol yaptık, hem gezddik, hemde piknik yaptık :mrgreen:

salih onca show yaptı, sonra dağa çıkıp ateş için odun getirdi...

bölük ateş derdine düştü bile :mrgreen:

ohhhh filozofum aşkım ateş yaksın siz öyleceeeeeeeeeee bakın( bende bakıyorddum aslında ama fotoğraf arası vermiştim)

afiyet olsun canımmmmmmm

sanırım fotoğraf makinasına bişiler olmuş...solda sorun var :kkarisik:

siz hiç kolayı şampanyya niyetine patlattınızmı :grin: :grin: :grin: eminecim bi harikaydın :mrgreen:

yeter yediğimiz hadi bakalım biraz yol yapalım dedik veeeeeeeeeeee

anaaaaa bu kareyi arabadan çekmişler...

adacım makinada son karede sen varsın,,,ama o kareyi buraya atmadım :mrgreen: :mrgreen:

başka bir pazar görüşmek üzere arkadaşlar :alkis:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, sağolsun Özgür bugün beni aradı, ama arkadaşalrım Karasu'da olduğundan size katılamadım. Bir dahaki buluşmada inşallah ben de aranıza katılacağım. Hepinizle tanışmak için sabırsızlanıyorum.

arkadaşlar yine güzel bir gezi yapmışsınız.aranızda olamadığım için üzüldüm.bu arada 7 Mayıs sapanca buluşması 28 Mayıs'a ertelendi.konuyla ilgili detaylı bilgiler duyurularda var zaten biz detayını sizinle buluşunca konuşuruz.

Madem Ertelendİ Ozaman Bu Pazar Mt Sakarya Olarak GenİŞ Katilimli Bİr Gezİ Yapalim GerÇİ ÇarŞamba AkŞami KonuŞuruz

arkadaşlar toplanıp izmite gidelim işteeeeeee:cat:

neyse bu çarşamba saat 20:00 da buluşalım .....

isterseniz yine MADO' da olsun....hem kapalı alanıda var...motorları parkedecek alanıda....bende motorumla geleyim bari bu toplantıya...

Son düzenleme:
çarşamba beşiktaş- fenerbahçe kupa finali var arkadaşlar ben gelemeyeceğim kusura bakmayın bir beşiktaşlı olarak bu maçı kaçıramam

millet bende sakaryalı yım..ama şu anda derincede d100 tünel geçiş inşaatında arazi şefiyim
bende transalp aldım yeni. tutku benim içinde motor. gerçi daha transalpi kullnamıyorum ve bugun ilşk kazamı yaptım 125 lik bi suzikiyle çalışırken asfaltta kum varmış ön teker kaydı motorda altımdan kaydı ama bende uyarım size gezi falan organisasyon her türlü kapiş benide ekleyin listeye.

benide ekleyin doslar meclisi listenize
talat özalp
05435032834
talatö,[email protected]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar