[Sakarya - MT]

aslında bende çok gelmek istiyordum ama 2 ay önceden kızıma söz verdiğim için yalovaya gitmek mecburiyetinde idim.

Eeee arkadaşlar pazar izmite yarışlara gelmedik diye resimleride bizle paylaşmıyomusunuz.:salut: :salut:

evet gittik gördük izledik ve geldik.........

yarışlar gerçekten güzeldi gelemeyen arkadaşlar için üzgünüm........

sakaryalı arkadaşlardan bende başka fotoğraf çeken olmadı sanırım...bende yayınladım zaten:)

arkadaşlar 28 Mayıs Sapanca gezisine katılacak arkadaşlar mutlaka ankete katılsınlar bugün tüm gelenlerin listesi açıklanacak.of ya sınavlar da başlıyor bitmez de şimdi bunlar bu arada sınavlarda başarılar muhbir arkadaşım

arkadaşlar 28 Mayıs Sapanca buluşması için tüm ayrıntıların olduğu topic açıldı.
İstanbul grubu 11.00de istanbuldan hareket edecek 13.00-13.30dan önce gelemez onlar biz de Sakarya grubu olarak 13.00de buluşur topluca gideriz mekana. neyse ayrıntıları daha sonra kendi aramızda konuşuruz

Arkadaşlar bu pazar için planı olan varmı?hep birlikte biyerlere gidelim,les'e çalışıyorum kafayı yicem zaten:queen: :queen: :queen:
biraz açılalım...

slmm..artık bende üyenizim.tabii lubimaya54'ün artçısı olarak :wiinkk: henüz bi motorum yokta:pale:

evet arkadaşlar poyrazlar kimler geliyor bir görelim .......nerde kaçta buluşalım.......

buarada selase::: hoş geldin

selase hoş geldin sen zaten bizden biriydin,forumada girmen güzel olmuş ee artık hafta sonu gelirsiniz poyrazlara..lubimaya bekliyoruz abi...

viktor54, ben varım dostum :wiinkk: :wiinkk:
yine aynı yapalım pazar 12:00 Lemar önü olsun

bana uyar kaç kişi oluruz herkez gelip gelemiyceni yazsa iyi olur aslında

havada güzel olcak sanırım

Gildor artık sen artçı alırsın..Bende gelcem ama beni götürcek bir yiğit bir kahraman bir birr birrrr süper insan arıorum

aman selase hoşgeldin bakalım... hadi bakalım o zaman sasna bi hoşgeldin gezisi yaptıralım

arkadaşlar pazar poyrazlara gidiyoruz..

saat 12:00 da lemar önünde buluşuyoruz...herkes kendi yiyeceği ekmek sucuk ve içeceğini alıyor...görüşmek üzere...sevgili nurgülcüm sen ne zaman bizim gezilerimize katılmaya başlayacaksın bakalım...

evet nurgul epeydir katılmıyorsun bize.....

gerçi benimde pek katıldığım söylenemez gezilere ama bu pazar poyrazlardayım...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar