Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar güzel gezi olmuş. Ben de bu gün hocamla Düzce yolundaydım,otobanda pratik yaptık. 1-2-3-4-5 vites. asfalt ağladı ( hocam da sinirden ağladı :mrgreen: ).İnşallah birlikte dolaşırız........
hocam siz belki size takılırım ulaşabileceğim telefon falan varmı diye sormuşsunuz ama çok geç gördüm..
arkadaşlar umarım bu pazar hep beraber birşeyle yaparız.. Çarşamba akşamı yine bir buluşma ayarlayalım...orada nereye gideceğimize vs karar veririz:cat:
pazar moto gp var arkadaşlar gelmek isteyen olursa iyi bir gezi olur sanırım .yarış yerine doğayı tercih edenlerde olabilir tabi ama yinede bence GP kacmaz
ARKADAŞLAR BULUŞMAYI PERŞEMBEYE ALABİLİR MİYİZ LÜTFEEEEN
arkadaşlar sizden bir ricam var bu buluşmayı çarşamba akşamı değil de perşembe akşamı yapabilir miyiz acaba çarşamba akşamı benim dersim geç bitecek ama perşembe 19,00-19,30 gibi gelebilirim çark mesireye perşembeye alabilirsek çok sevinirim geçen buluşmada doğru dürüst konuşamadık zaten
Arkadaşlar merhaba, Sakarya Karasu'dan hepinize sevgiler. Aslen İstanbulluyum. Uzatmalı Sakarya Üniversitesi öğrencisi olduğum için Karasu'daki evimizde kalıyorum. Web tasarımcılığıyla meşgulüm, en çok zmaanımı da motorum alıyor
ama perşembe günü uygun olmayan arkadaşlar var nurgülcüm...benim de çarşamba dersim var ama son derse girmeyecem...
sanırım çogunluk için çarşamba günleri daha uygun...bu hafta dersiniş ekip gelebilirsen seviniriz...haftaya içinse ne yapacağımıza birlikte karar veririz...çünkü biz sadece bu sitedeki arkadaşlarla toplanmıyoruz...başka sitelerden( ki benim çok daha aktif olduğum başka bir motosiklet sitemiz var) hatta sitelere üyeliği olmayan arkadaşlarda var, telefonla haberleştiğimiz...
bu akşam( çarşamba) çark mesirede görüşmek üzere:rendeer:
Oh be çarşamba perşembe stres yapmıştı valla. Ama böyle arkadaşların derslerini ekmeleride hoş degil en iyisi bi kararlaştıralım bu akşam herkes hangi akşam müsait.
Lubimaya bekleriz hocam.