[Sakarya - MT]

arkadaşlar söğütlü gezisi gerçekten çok güzeldi..
bidahaki sefere diğer sakaryalılarıda aramızda görmek istiyoruz

xenadu' Alıntı:
Dostlar güzel gezi olmuş. Ben de bu gün hocamla Düzce yolundaydım,otobanda pratik yaptık. 1-2-3-4-5 vites. asfalt ağladı ( hocam da sinirden ağladı :mrgreen: ).İnşallah birlikte dolaşırız........

hocam siz belki size takılırım ulaşabileceğim telefon falan varmı diye sormuşsunuz ama çok geç gördüm..

arkadaşlar umarım bu pazar hep beraber birşeyle yaparız.. Çarşamba akşamı yine bir buluşma ayarlayalım...orada nereye gideceğimize vs karar veririz:cat:

pazar moto gp var arkadaşlar gelmek isteyen olursa iyi bir gezi olur sanırım .yarış yerine doğayı tercih edenlerde olabilir tabi ama yinede bence GP kacmaz

arkadaşlar bu çarşamba (26 Nisan) saat 19:30 gibi Çark Mersire' de toplaşalım....

Hocam hep alternatif oluyomuş gibi olmak istemem ama çark mesire desek ben arabayla gelicemde çoçuklarıda getirirdik.

ne demek mehmet abi....ee zaten bizde çark mesire dedik:)

( değiştirdim abi)

Millet yine gezi kokuları alıyorum(birazda mangalla karışık tabiiiikiiii)
yanılıyormuyum acaba....:wiinkk: :wiinkk:

çoıcuklu olanlar çocuklarıda getirsin arkadaşlar...çark mesirede park alanıda var...ben olişimi getirecem, haberiniz olsun:)

ARKADAŞLAR BULUŞMAYI PERŞEMBEYE ALABİLİR MİYİZ LÜTFEEEEN
arkadaşlar sizden bir ricam var bu buluşmayı çarşamba akşamı değil de perşembe akşamı yapabilir miyiz acaba çarşamba akşamı benim dersim geç bitecek ama perşembe 19,00-19,30 gibi gelebilirim çark mesireye perşembeye alabilirsek çok sevinirim geçen buluşmada doğru dürüst konuşamadık zaten

Buluşmaları yol ve tecrübe yapmak adına Hendek tarafına kaydırabilirseniz, Sezai Hocanız da katılır Düzce'den.

Cuma ve cumartesi günleri yapılan geziler olursa katılabilirim.

Arkadaşlar merhaba, Sakarya Karasu'dan hepinize sevgiler. Aslen İstanbulluyum. Uzatmalı Sakarya Üniversitesi öğrencisi olduğum için Karasu'daki evimizde kalıyorum. Web tasarımcılığıyla meşgulüm, en çok zmaanımı da motorum alıyor :)

Adım Nevtan, msn adresim: [email protected]

Grubunuza bir fanatik daha katıldı.

Evet ÇoĞunluĞun KatilabİleceĞİ Bİr Tarİh Daha İyİ Olur.gezİ Planlarimizi Yapariz.perŞembe Benİm İÇİnde Uygun 19.30 Vb.....

ama perşembe günü uygun olmayan arkadaşlar var nurgülcüm...benim de çarşamba dersim var ama son derse girmeyecem...

sanırım çogunluk için çarşamba günleri daha uygun...bu hafta dersiniş ekip gelebilirsen seviniriz...haftaya içinse ne yapacağımıza birlikte karar veririz...çünkü biz sadece bu sitedeki arkadaşlarla toplanmıyoruz...başka sitelerden( ki benim çok daha aktif olduğum başka bir motosiklet sitemiz var) hatta sitelere üyeliği olmayan arkadaşlarda var, telefonla haberleştiğimiz...

bu akşam( çarşamba) çark mesirede görüşmek üzere:rendeer:

peki çoğunluk kazandı biraz geç de olsa ben de aranıza katılacağım herkes gelirse güzel olur görüşürüz akşam çark mesirede

Oh be çarşamba perşembe stres yapmıştı valla. Ama böyle arkadaşların derslerini ekmeleride hoş degil en iyisi bi kararlaştıralım bu akşam herkes hangi akşam müsait.
Lubimaya bekleriz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar