[Sakarya - MT]

Sakaryalı Olarak Bende İstanbuldan yazıyorum,
ama yaz geldıgı zaman ayda 1 gıderım gezmeye :)
severim köyümün tezek kokusunu...

evet sakarya mt sakarya üni biraz aktifleşelim lutfen.ilbahar gelince durmak yok:queen:

bende sakaryadan burak:) yeniden tanışalım maksat konu güncel kalsın:) motorum üyelik aldıgımda şubatta elimde olur diye planlamıştım ama olmayacak şubatta.kısmet napalım:) yazın inşallah uygun bir cbr 125 yada bir caracal sahibi olucam.şimdilik fthinky arkadaşımızın artçısıyım:mrgreen: aynı bölümde okuyunca çıkışta sağolsun kırmayıp yurda bırakıyor:cat:

merhaba bende burak boludan ama 6 yıl sakaryada okudum bi nevi kendimi sakaryalı hissediyorum siz arkadaşlarda kabul ederseniz. gelmeyi cok istiyorum ama daha uzun yola cıkamadım görüşmek dileğiyle

aynen yaw bu ne böyle...hafta sonu hava guzel toplasıp bıyere gıdelım arkadaslar cevap atında.

arkadaslar bu topık guncellenmıs bende dıyorum neden kımse yazmıyor dıyer tarafa yazarsajk daha ıyı olur...taaa 2006 da baskanus byrasu

buraya gelin hocam beklerim abant mudurnu akyazı sakarya yolundan geri dönersiniz ;)

burası dediğim bolu tarafları yedigöller ve benzeri yerlere gidebilirsiniz ama yağmur yağacakmış bu haftasonu sanırım. yakın bi yerler derseniz gelmeyi düşünebilirm buradan.

hacı pazar gunu degılmı bu gezi ? ben ogleden sonra bosum.

bende öyle yapmayı düşünüyordum.. dersanayi ekemezmisin bi gün, sabahtan gidelim :)

yeni link sapanca gezisi pazar günü:

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/69720-[mt-istanbul-yol-grubu]-22-kasim-2009-sapanca-gezisi.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

hakan iki gezi var biri cumartesi günü sülüklü göle, diğer grup pazar günü sapancaya gidiyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:37 ----------

hacı pazar gunu degılmı bu gezi ? ben ogleden sonra bosum.

mesaj adetim 50yi bulmadığı için sana ziyaretçi mesajı gönderemiyorum, iletişim bilgilerini verirsen sevinirim tlf msn vs.. benimkiler profilimde var

merhaba bende burak boludan ama 6 yıl sakaryada okudum bi nevi kendimi sakaryalı hissediyorum siz arkadaşlarda kabul ederseniz. gelmeyi cok istiyorum ama daha uzun yola cıkamadım görüşmek dileğiyle

inşallah havalar ısındığında ayarlarız bir buluşma adaş:)

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

slm sakaryalı dostlarım bende buradayım siteyi yeni yeni inceliyorum ama sakarya mt öksüz kalmış yapmayın canlandırın biraz bende sakaryada yaşıyorum bi gezi falan ayarlarsak seve seve katılırım:wiinkk:

tekrar hoşgeldin mosfet.. evet sakaryada yaşayan motosiklet tutkunları, hele bi selam edin bize, gelin tanış olalım işi kolay kılalım sevelim sevilelim :wiinkk:

pazar günü hem tanışma adına biraz turlayalım diyoruz.. meteoroloji sağanak yağmur diyor ama bellide olmaz, hava güzel olursa karasu taraflarına gitmeyi planlıyoruz, değilse hava şartlarına göre birşeyler yaparız.
1 mosfet(Ahmet)
2 fthinky(Fatih)
3 ...
sakaryadaki arkadaşlarla hem tanışalım hem turlayalım..

hava yağmassa ben varım

1 mosfet(Ahmet)
2 fthinky(Fatih)
3 sternboy(ömer)
4 ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar