[Sakarya - MT]

yağmur yağmazsa yarın saat 11 gibi poyrazlara sucuk ekmek yemeğe gidelim inşallah :cat:
numaram: 5058983254

selam tüm sakaryalı hemserilerim bende katılmak isterim bu sekilde gezilere :) daha yeni sayılıırım motor dünyasında yeni aldım 5-6 oldu olmadı daha :) tadını alamadan kıs geldi :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------

hee bu arada msn adresim [email protected] sakaryalı motor sahibi arkadaslar eklerseniz karsılıklı yardımlasabiliriz :)

selam tüm sakaryalı hemserilerim bende katılmak isterim bu sekilde gezilere :) daha yeni sayılıırım motor dünyasında yeni aldım 5-6 oldu olmadı daha :) tadını alamadan kıs geldi :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------

hee bu arada msn adresim [email protected] sakaryalı motor sahibi arkadaslar eklerseniz karsılıklı yardımlasabiliriz :)

wslm feyzullah, yeni arkadaşlarla tanışmak güzel olur ;) havalar güzelleşsin beraber geziler yapalım inş:cat: nerde okuyorsun

sakarya üniversitesinde makine mühendisliginde okuyorum zaten sakaryalıyımda hendek ilcesinden :) ya sen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:57 ----------

baktım profilinine sende bilgisayar müh. okuyorsun :) kacıncı sınıftasın kardesim

sakarya üniversitesinde makine mühendisliginde okuyorum zaten sakaryalıyımda hendek ilcesinden :) ya sen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:57 ----------

baktım profilinine sende bilgisayar müh. okuyorsun :) kacıncı sınıftasın kardesim

bende 2. sınıf öğrencisiyim, tanışalım ya :mrgreen: kampuste görüşelim okullar açılınca, sen kaçıncı sınıftasın

selam herkese
pazar, pazartesi sıcaklıklar artıyor gibi, hava müsait olursa buluşalım mı :wiinkk:

skry.jpg

tanısma

merhabalar ben ıst ıkamet edıyorum fakat bır ayagımda sakarya oldugu ıcın sıze cevap yazmak ıstedım ehlıyetımı ve motorumu yenı aldım saglıklı gunlerde gorusmek dıleklerımle selamlar

merhabalar ben ıst ıkamet edıyorum fakat bır ayagımda sakarya oldugu ıcın sıze cevap yazmak ıstedım ehlıyetımı ve motorumu yenı aldım saglıklı gunlerde gorusmek dıleklerımle selamlar

merhaba.. kısa vakitte reelde de tanışırız inş :) motor istanbulda mı adapazarında mı?:mrgreen:

bari herkes sakaryanın hangi ilçesinde oturduğunuda yazsın ben taraklı'da oturuyorum

buncayıldır sitedeyim bugun aklıma geldi bu sayfaya bakmak.

Serdivan da ikamet etmekteyim, mak.müh. bölümü öğrencisiyim.

tmam hatırladım, bi tane de sarı bi custom civciv var orda :D onun yanında görmüştüm 1-2 defa galiba senin motoru

"sarı custom civciv" de 4. sınıflardan bi arkadaşın.. artizlik olsun diye benimkinin yanına koyuyo :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar