[Sakarya - MT]

güven sen bizim emre nin motoru u aldın?

Evet aynen öyle oldu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

Merhaba dediğin gibi hayatının en büyük hatasını yaptın bundan emin olabilirsin, size önerim

1. Koruma kıyafet işine azami önem gösterin, nette bir çok site var A dan Z ye kıyafet düzün
2. Prof. bir sürücüden ders alın, altınızda makine 650 CC şakaya gelmez hele ki şehir içinde, Serhat Akademi filan var onlardan ders alın, arkadaştan ders alarak bu iş olmaz emin olabilirsin.
3. 1. ve 2. maddeyi yapmadan Trafiğe çıkmayın :)

Hayırlı olsun.

Öncelikle ilginizden ötürü teşekkürler. Şakaya gelmeyecek bir alet olduğunu anladım zaten üstüne binince ;) Koruma ekipmanı için 1400-1500 civarında bütçe ayırdım. Çok özen gösteriyorum ben de o konuya. Profesyonel olarak önümüzdeki hafta 2 tam gün Gebze'de Honda Motosiklet Eğitim Merkezi'nde eğitime katılacağım. Ama onun dışında buralarda pratik yapmak için bir arkadaş olsa fena olmazdı diye söyledim sadece ;) Tekrar teşekkürler :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Bildiğim kadarıyla kalıcı konutlardasın. Orada bizden bir aradaş var, Murat ERDEM... O da bir cruiser kullanıyor. Ona ulaşırsan belki müsait zaman bulursa yardımcı olabilir.

Evet, Korucuk'tayım. Kendisine nasıl ulaşabilirim acaba, burada üyeliği var mıdır? Bir görüşelim, en başta söylediğim gibi en kötü ihtimalle bir arkadaş edinmiş oluruz ;)

Motosikleti
lycantropic :) siteye girdiğinde görecektir zaten :wiinkk:

Yalnız, şaka maka gönlümüzü fetheden motoru aldın hocam, o yürek titreten makinenin kıymetini bil.. Onca festivale gittim daha onun kadar tatlı ses veren motorla karşılaşmadım :)

Korucuk cruiser kardeşliğini oluşturuyoruz o zaman. :p Şerefiye'de buluşun anca da on dakika önceden haber verin bakalım çarşı gençliği, biz de korucuk grubu olarak sizi çağırırız on dakika önceden. :) Güven arkadaşım, haberleşelim, yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

herkez Güven hocam la tanışmış ne güzel Güven hocamın da dediği gibi pazar günü 2 saat yakın pratik yaptık açıkça cesareti için Güven hocamı taktir etmek lazım ilk defa motor kullanan birine gör gayet başarılıydı dediği gibi eğitim ve biraz pratikle motor kullanmanın ne kadar keyifli olduğunu anlayacak en kısa zamanda belirli bir düzeye gelir de beraber teker çeviririz.. Hem de dragstarın sesini duymaya devam ederiz..

Korucuk cruiser kardeşliğini oluşturuyoruz o zaman. :p Şerefiye'de buluşun anca da on dakika önceden haber verin bakalım çarşı gençliği, biz de korucuk grubu olarak sizi çağırırız on dakika önceden. :) Güven arkadaşım, haberleşelim, yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

İlginden ötürü çok teşekkür ederim Murat, facebook kullanıyorsan Güven Şerbetçi ismiyle aratabilirsin 2 sonuç çıkar zaten motorlu olan benim :D [email protected] msn adresim ;) Şimdiden çok teşekkürler ;) Görüşmek üzere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

herkez Güven hocam la tanışmış ne güzel Güven hocamın da dediği gibi pazar günü 2 saat yakın pratik yaptık açıkça cesareti için Güven hocamı taktir etmek lazım ilk defa motor kullanan birine gör gayet başarılıydı dediği gibi eğitim ve biraz pratikle motor kullanmanın ne kadar keyifli olduğunu anlayacak en kısa zamanda belirli bir düzeye gelir de beraber teker çeviririz.. Hem de dragstarın sesini duymaya devam ederiz..

O güneşin altında sabırla vakit ayırdığın için teşekkür ederim Emre, gerçekten faydası oldu. Honda'da eğitim aldıktan sonra daha bir güvenle bineceğim canavara ;) Pratiğimi geliştirdikten ve trafik tecrübesi edindikten sonra size eşlik edebilirim seve seve. Teşekkürler tekrardan ...

F54

aga senide cadde gençliğine bekliyoruz:cherry:

Eğer Honda da eğitim alıcaksan bir problem olmaz. Bende orada eğitim aldım. Motorumuda yeni almama rağmen acaip bir şekilde güvenle kullanabiliyorsun. Ama yüksek çaplı bir motor almışsın lütfen dikkat et. E5 tehlikeli senin bulunduğun yerlerde sakin yollar var. Eğitimden sonra o sakin yollardan gidebilirsin. Ben Sapanca da oturuyorum. Fevziye Hacı Mercan köy yollarında kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Allah tekerine düz bastırsın. Eğitime gittiğinde Aydın Hocaya selamlarımı iletirsen sevinirim. Sütaşçı dersen hemen tanıyacaktır diye düşünüyorum. Eğitim doğru tercih Korumalarını eksik etme. hayırlı günler....

Sakarya Çark Cad. selamlar. Bende buralardayım. Sakaryalı hemşehrilerim,çay içmeye her zaman beklerim. Maraton Oyun Salonu İtfaiye Cad. Boncuk Sok.

Motosikleti
Nescafesini tercih edin gayet güzel nescafe yapıyo.. :bounce:

Sakarya Grubundan hiç haber yok..
Tehdit gibi olmasında Kocaeli grubuna geçicem haaaa:queen:

F54

bende yarın bi yerlere gidelim alabalık veya köfte yiyelim diyecektim ama yağmur yağdı:salut:

Motosikleti
Naylon değiliz uçalım şeker değiliz eriyelim... ::gazla::

F54

toprağam ben kafayı buldum bi 20cl viski 2 kadeh te vodka uçalım istersen sıkıntı olmaz:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar