[Sakarya - MT]

F54

hadi hayırlı olsun motorla geze geze gelirsin artık :cat:

Motosikleti
Honda Crf250L
hadi hayırlı olsun motorla geze geze gelirsin artık :cat:

Batum yolculuğumdan sonra motosikletle uzun yola çok ısındım..Sakaryaya da motorla gelmek istiyorum hatta planı bile çizmiştim kafamda ama evdekiler izin vermiyorlar:)

tamam uthec sen de bizim motorlara binersin :D geldiğinde görüşelim hatta müsait olan arkadaşlarla bi çay faslı yaparız birlikte güzel olur... bu arada ben Ahmet/Xetanor un eski motoru siyah hyo sunu satın alan vatandaşım :)

F54

hayırlı bayramlar sakarya mt bayramda toplansak olmaz mı 3. gün

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Her türlü :) Ama buraya 3. güne kadar kaç kişi bakar dersin :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Anca telefonla toplayacaksın milleti.. tek yöntemi bu :)

Tüm Sakarya Grubunun ve MT nin Bayramını en içten dileklerimle kutuluyorum.
Kazasız günler diliyorum.
saygılarımla

Merhaba. Ben de foruma yeni katıldım. Bir aceminin asla yapmaması söylenen bişeyi yaptım ve sıfır tecrübeyle Dragstar 650 aldım ;) Eski sahibi 2 saat çalıştırdı beni, kalkmayı durmayı dönmeyi çözdüm ama pratik yapmam şart. Belki burada bana yardımcı olacak arkadaşlar çıkabilir, kim bilir ;) Çıkmazsa da tanışmış oluruz en kötü ihtimalle. Görüşmek üzere diyelim...

sakaryada olduğun sürece bizim ekip (sakamoto) her türlü desteği sağlayacaktır şüphen olmasın... motorun hayırlı olsun güle güle ve keyifle, kazasız belasız sıkıntısız sürmen dileğiyle...

Teşekkürler öncelikle. Bu yakın zamanda bana hocalık yapabilecek 650 veya üstü motor kullanmış biri var mıdır acaba? :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba. Ben de foruma yeni katıldım. Bir aceminin asla yapmaması söylenen bişeyi yaptım ve sıfır tecrübeyle Dragstar 650 aldım ;) Eski sahibi 2 saat çalıştırdı beni, kalkmayı durmayı dönmeyi çözdüm ama pratik yapmam şart. Belki burada bana yardımcı olacak arkadaşlar çıkabilir, kim bilir ;) Çıkmazsa da tanışmış oluruz en kötü ihtimalle. Görüşmek üzere diyelim...

Merhaba dediğin gibi hayatının en büyük hatasını yaptın bundan emin olabilirsin, size önerim

1. Koruma kıyafet işine azami önem gösterin, nette bir çok site var A dan Z ye kıyafet düzün
2. Prof. bir sürücüden ders alın, altınızda makine 650 CC şakaya gelmez hele ki şehir içinde, Serhat Akademi filan var onlardan ders alın, arkadaştan ders alarak bu iş olmaz emin olabilirsin.
3. 1. ve 2. maddeyi yapmadan Trafiğe çıkmayın :)

Hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar