Abi s1000rr 1. Viteste 180 görüyorKonuyu açan arkadaşın paylaştığı videoyu yeni izledim, yuh ulan 3. viteste 245 yapmak ne demek? O nasıl motor öyle?![]()
Alemlerin Rabbi daha iyi motorları denememi nasip etmesin ki kendi motorumdan soğumayayımAbi s1000rr 1. Viteste 180 görüyor![]()
Viraj dönerken şeridinde kalamayan arabalarda bizim burada da var. Geçen haftasonu İğneada'ya gittim geldim, virajlı yollarda karşıdan gelen arabalar kendi şeritlerinde kalamıyor diye hep temkinli döndüm.Çıkarken güzelde inerken kompresyon yetmiyor frenler ısınıp şişiyor ,
Üstüne otomobil kullananlar Sakar'daki keskin virajlarda dönerken kendi şeridinde kalamıyor sol şeritte girdiği virajın içinde sağ şeride kayıyor çok dikkat etmek lazım,
Oysa hızlıda değiller 60-70 döndükleri bir yerde zannedersin pistteler onlarla yanyana dönmek ciddi risk , defalarca motoru dikleyip ani frenle kaçtım orda ,
Yinede böyle güzel virajlı lokasyonlarda iki üç defa dönüp dönüp geçerim yalnızsam yada kafa dengi biriyle sürüyorsam![]()
Gidiş geliş yollarda alıştık buna mesela Uçmakdere de hep temkinliyimdirViraj dönerken şeridinde kalamayan arabalarda bizim burada da var. Geçen haftasonu İğneada'ya gittim geldim, virajlı yollarda karşıdan gelen arabalar kendi şeritlerinde kalamıyor diye hep temkinli döndüm.
Ortalama tüketim kaça çıktı yada düştü yaz biz anlarız nasıl viraj yaptığınısakar, çine, datca-marmaris bütün virajları yaptık yine.(kendi çapımızda)
kasım başı gorusmek uzere virajlar
Sakar için yazdıysan çoook geç kaldınKeşke benim de böyle kimsenin bilmediği rotalarım olsa. Bir yer duyulduğu gibi insanlar oraya akın ediyor. O yüzden bence çok da ses etmeyin ve hazır sakinken gidin tadını çıkarın.
Dever açısını hesaplayamayan davar müyendizlere, ucuza getirmek için gerekli eğimi vermeyen müteahhitlere, bunlara göz yuman denetimcilere de demek ilazım.Sakar gibi iki şerit tek yön yolda kendi şeridinde 60 la viraj dönemeyenlerle karşılaşınca yuh diyor insan , sanki 18 metre tır![]()
Şerif Cırık bizim yerimize desin bakalım.Dever, karayolu enkesitlerine verilen eğim demektir. Virajlarda (yatay kurbalarda) araç üzerine merkezkaç kuvveti etkir ve bu kuvvetin etkisiyle araç viraj dışına doğru savrulur. Bu savrulmayı azaltmak için, bu kesimlerde yol enkesitine bir eğim verilir. Bu eğim, virajın iç tarafı aşağıda, dış tarafı yukarıda olacak şekilde olmak zorundadır. Dever sayesinde taşıt lastikleriyle yol yüzeyi arasındaki sürtünme kuvveti artar, böylece araçlar virajı güvenle geçebilir. Belli bir eğimden fazlası ise, yavaş giden araçların içeri doğru kayma tehlikesi oluşabileceği için istenmez.
İstediğini söyle üstad atış serbestDever açısını hesaplayamayan davar müyendizlere, ucuza getirmek için gerekli eğimi vermeyen müteahhitlere, bunlara göz yuman denetimcilere de demek ilazım.
Stelvio ile Sakar aynı cümle içinde kullanılamaz.
Ben geçtim dostumHiç içimizde Bayburt - Trabzon Derebaşını geçen var mı?
O kadar mı korkunç?Ben geçtim dostum
Hayır korkunç değil. Biraz arazi deneyimin varsa rahatlıkla geçerbilirsin. Yagmurda tavsiye etmem pek keyif vermez ve hava gunesli olsa da ögleden sonra sis çökebilir görüş düşebilir. O civarda demirkapi yaylasi ve göller bölgesini de görmeni tavsiye ederim. Aygir gölü vs..O kadar mı korkunç?