Şaka Gibi! ER 5 Aldım :)

Hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstermesin :rendeer: Kızarkadaşınında kıymetini bil :mrgreen: herkese nasip olmaz böyle arkadaş :mrgreen:

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Barış hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah..
Senden tek bir ricam olacak kendine en azından bir aylık alışma süresi tanı zira bu motorun bizim MCTlerden çok farklı bir karakteri, hızlanması ve dengesi var, dostun olarak senden ricam makineye iyice alışmadan performans denemesi yapmaman.. Unutma ki altında 500cclik yabana atılmayacak derecede torku ve beygiri olan bir makine var..
Tekrar hayırlı olsun diyorum dostum..

Hayırlı olsun Arbetus, allah kaza bela vermesin. Eminim için içine sığmıyordur.
Bu arada yeni motor olduğundan , motora alışana kadar trafikte temkinli kullanmanı tavsiye ederim.

Fotoları da bekliyoruz.

harika bir naked seçimi performans ve dayanıklılığını kanıtlamış bir kawasaki klasiği,kaldı ki fiyat aralıgı olarakta oldukça makul..........hayırlısı olsun

güle güle kullan. kazasız belasız. bi müddet normalde gideceğin vitesin bi üstünde sürüş yap. ani bi gaz hareketinde bulunursan tolere eder böylece.

güle güle kullan. kazasız belasız. bi müddet normalde gideceğin vitesin bi üstünde sürüş yap. ani bi gaz hareketinde bulunursan tolere eder böylece.

bunu yapıyorum 1. vitesi nerdeyse hiç kullanmicam kalktıktan hemen sonra 2 ve 3 :)

Eveet Nihayet Resimler; Motorun ismini "Beşer" koydum Yakıştı da :)

Bu ad benim 2006 model 24000 Km deki MaCiT'im

Artık 2 katı garaj sıkıntım var maalesef :)

Sağlıcakla

Son düzenleme:
hayırlı olsun.

çok güzel bir araç.hayırlı uğurlu olsun allah seni akraba evliliğinden olma şöför ve kuş serisi modifiyeli araçlardan korusun.:cat:

hayırlı olsun.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.fotoları bekliyoz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar