Şaka gibi ceza ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam merakından soru sormuş, konuyu açan arkadaş bengay kaplanı kesilmiş.

"PARAM VAR ISTEDIGIMI ALIRIM" şovunu yapican madem, en azından oncesinde 500 liea için ağlama he birader ?
Aslan besleyen yemini düşünmezmiş, kolay girsin.

Hayallerimi gerçekleştirmek için çalıştım kazandım biriktirdim sanane ? Elalemin derdi seni mı gerdi ? Birde yeni yeni bunlar türedi " almasaydıncilar " kendileri çok biliyormuş gibi. Kendisi alamıyor millete laf ediyorlar...
Ben burda cezanın keyfi oluşundan bahsediyorum alakaya maydonoz dam üstünde saksağan vur beline kazmayı

Eee, sen de bir elalemsin...

hacı, erken ödersen 366 lira. 122 lira avantajın var.

122 liraya 1.5 depo benzin alınır.

Hayallerimi gerçekleştirmek için çalıştım kazandım biriktirdim sanane ? Elalemin derdi seni mı gerdi ? Birde yeni yeni bunlar türedi " almasaydıncilar " kendileri çok biliyormuş gibi. Kendisi alamıyor millete laf ediyorlar...
Ben burda cezanın keyfi oluşundan bahsediyorum alakaya maydonoz dam üstünde saksağan vur beline kazmayı

Hayallerini gerçekleştirirken ceza yiyorsun sonra burada konu acıyorsun bize ne? Senin yediğin ceza bizimi gerdi?

tatava yapma lan burda yoksa paran git köşede agla adam gibi konus

Kardeşim kusura bakma ama doğru söylemiyorsun... hızın 80 falan olamaz 488tl ceza gelmişse..

hız limiti 1.basamaka kadar %10-%30 arası 235 TL dir.. Eğer 15 gün içinde öderseniz %25 indirimden faydalanır 176,25 TL ödersiniz.. ve 10 ceza puanınız gider..

hız limiti 2.basamaka kadar %30’dan sonrası 488 TL dir (Seninki) .. Eğer 15 gün içinde öderseniz %25 indirimden faydalanır 366 TL ödersiniz.. ve 15 ceza puanınız gider..

Bu arada bir yıl içinde 100 ceza puanını doldurursan ehliyetin 2 aylığına gider yeniden eğitime girersin. yani bu tip 6 ceza daha alırsan sıkıntılı olur aklında olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim kusura bakma ama doğru söylemiyorsun... hızın 80 falan olamaz 488tl ceza gelmişse..

hız limiti 1.basamaka kadar %10-%30 arası 235 TL dir.. Eğer 15 gün içinde öderseniz %25 indirimden faydalanır 176,25 TL ödersiniz.. ve 10 ceza puanınız gider..

hız limiti 2.basamaka kadar %30’dan sonrası 488 TL dir (Seninki) .. Eğer 15 gün içinde öderseniz %25 indirimden faydalanır 366 TL ödersiniz.. ve 15 ceza puanınız gider..

Bu arada bir yıl içinde 100 ceza puanını doldurursan ehliyetin 2 aylığına gider yeniden eğitime girersin. yani bu tip 6 ceza daha alırsan sıkıntılı olur aklında olsun.

Faturayı göndereyim 488 TL yazıyor, hızım 80 yarin ödeyeceğim 366 Tl dediğin gibi..
Kimseye yalan borcum yok yalan söyleyince elime bir şeyde geçmiyor.
Neyse bundan sonra yorum yapmazsanız sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar