sahray-ı cedit sürücü kursunun lakayitliği

23 ağustos sınavına giremedim çünkü kursumun yanlış sertifika bilgilerini yollaması nedeniyle...A2 giderecekken B ye giriş çıktı.Nerden biliyosun kursun hatası olduğunu diyecekseniz; milli eğitim bakanlığı (ankara) ilçe milli eğitim müd, (kadıköy) ve başka bir sürücü kursu onaylaması iyle sonuç anlaşılmıştır.yapacak hiç bşy yok tabi..te iş 25 ekime kaldı..Ama bu yapılmaması gereken birşeydi.bütün planlar alt üst hesabı.çok madur kaldım.işin farklı bir yanı da sürücü kursu hatasını kabul etmiyor.milli eğitime suç atıyor. 2 hafta sonra ehliyeti alacakken kasım sonuna sarktı herşey.çok madur durumda kaldım.çok üzüldüğüm için sizinle durumu paylaşmak istedim.offf gelde bekle te kasım sonunu...

çok can sıkıcı bir durum. internette bütün şikayet sitelerine yaz durumu, birde tanıdık herkese söyle ki başkalarınında hayalleri ertelenmesin.

aynı şeyi sınava girdiğimiz yerdeki bi abi de söylemişti:pr:
o da "hay ben bu sürücü kursunun" diye başladı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun.bende böyle bir terslik çıkar diye acayip korkuyodum. sonra sınava 1 hafta kala aradım kursu .adamlar bana sınav harcınızı yatırdınız mı dediler.benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabi. hayır yatırmadım dedim. ee o zaman çok geç artık ekime kaldı sizin sınav dediler. adamlara siz yatıracaktınız bana niçin bu güne kadar haber vermediniz. size 3 tane telefon verdim diye öyle bir bağırdım ki :mrgreen: adamların elleri ayaklarına dolaştı hemen dosyaları falan açtılar , birisi bilgisayardan biryerlere girdi falan. baktılar. özr dileriz biz sizin adınıza yatırmışız , başkasıyla karıstırdık dediler:)ömrümden 2 yıl gitti tabi

bağırıp çağırıp olay çıkarmanın faydalı olduğu durumlardan biri daha

kim oynuyo bu msjlarla :) benim msj'ım silinmiş :p konu dışına çıkınca mod'lar güzel çalışıyor :p

Sinir olunası bir durum, gerekli tepkiyi göstermek lazım ki zatende burada paylaşmakla bir çok insanı uyarmış sayılırsınız.
Teselli için her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım.

tepkiyi göstersen değişen bşy olmayacak...öyle apışıp kalınılıyor.çok kötü oldum tabi.ama elden gelen yok..

Kafayı sıyırmamak elde değil :silent: Kursun suçu tabii, boşvermişliğin sonucu. Boşver sıkma canını diyeceğim ama olmayacak biliyorum... :wiinkk:

evt olmaz...beni zaten en iyi motorcu arklar anlıyor...başkalarına söylediğimde aman ne olcak boşver kasımda alırsın diyorlar...işte ozaman kafalarına geçiresim geliyor

O arada motosiklet kullanmayada devam ediyorsan ve ehliyetsiz yakalandığında ödemen gereken bedelleride hesaba katarsan çok vahim sonuçları olabilir.

Sürücü Kursu Yanlış evrak doldurursa Sınava giremezsin ve bu Kursun hatasıdır.. Bunu güzel bir dille de olsa kabuL etmeleri gerekiyor ve açıklamaları gerekiyor... Bazı Kurslar tam terssini yapabiliyor işte :wiinkk:

hakkattan çok sıkıcı durum ne yazıkki türkiye herkes birbirine atar suçluda bulunamzsın mağdur olur kalırsın wala

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kursun adı bile bir farklı ama canım benim yaaa :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar