Sağlam ve güvenilir telefon tutucu önerisi

Motosikleti
RS200
Merhabalar herkese kazasız belasız günler dilerim.

Hali hazırda RS200 sahibiyim. Aktif olarak motosikletimde Tanyu FP400 telefon tutucu var. Bu tutucunun altında ufak bir çatlak oluştu ancak hızlı yapıştırıcıyla sağlamca yapıştırıp araya da bir demir aparat ekledim ve eski telefonumla rahatlıkla kullanıyordum ancak şimdi telefon değiştirdim ve telefon 16 pro olduğundan artık 400 TL lik tutucuya emanet etmek istemiyorum. Malum telefon kamerasının bozulma mevzusundan dolayı da yine aynı özellikli titreşim engelleyici bir telefon tutucuya geçmek istiyorum. Nasip olursa bu yaz motosikleti değiştirme niyetim var.

Hem güvenilir, hem titreşim engelleyicisi güzel çalışıp telefona hasar vermeyecek bir telefon tutucu önerisi lazım.
Benim aklımda olan bir model var (KNMASTER TT-860WU Kablosuz Şarjlı) ama ne kadar sağlıklı ya da mantıklı olur bilemiyorum o nedenle sizlerin kullanıp memnun kaldığı tutucu önerilerini bekliyorum.

Motosikleti
2024 Duke390
Ben quadlock kullanıyorum ve çok memnunum, 240kmh 'e kadar tutucu olarak garantisi var. 400lük motorla o süratlere çıkamayacağım için o limitleri deneyimlemedim sende 200lük motor kullanıyorsun sorun yaşamazsın. Görsel olarak motorda güzel duruyor diğer telefon tutucular gibi kaba görüntüsü yok.
Çevremde nukrotech kullananlar var daha ekonomik olarak biliyorum.

Motosikleti
R25
RS200 de Nukrotech kullanıyorum gidon uzatma aparatı ile birlikte. 1 yıldan fazla oldu şu ana kadar bir sorun yok. Benim aldığım tutucu ile gelen bağlantı aparatı, gidon aparatının çapına kıyasla büyük kaldığından dolayı çift taraflı bant ile gidon aparatına kalınlık vererek iyice sabitledim.

Motosikleti
Hero Dash 125
RS200 de Nukrotech kullanıyorum gidon uzatma aparatı ile birlikte. 1 yıldan fazla oldu şu ana kadar bir sorun yok. Benim aldığım tutucu ile gelen bağlantı aparatı, gidon aparatının çapına kıyasla büyük kaldığından dolayı çift taraflı bant ile gidon aparatına kalınlık vererek iyice sabitledim.

Nukrotech telefon tutucuların paket içeriğinde gidon çapı farklı olabilir diye iki farklı yüzük çıkıyordu. Dar ve geniş olarak, mm değerlerini şuanda hatırlamıyorum. Sizin paket içeriği eksik miydi yoksa iki yüzük de uyumlu olmadı mı?

Quadlock marka olanlar için telefona yada telefon kılıfına adaptör yapıştırmak gerekiyor sanırım. Bu aparat telefonun arka kısmında sürekli takılı olacağı için telefonu masaya koyduğunuzda düzgün durmama ve telefonun kılıfını/telefonu değiştirdiğinizde aparatın yenisini satın almak zorunda kalarak tekrar bir masraf açacaktır.

Motosikleti
Hero Dash 125
Seçme işi ihtiyaca göre değişir. Ben daha önce titreşim modüllü mrt road modelini kullanıyordum. Şuanda klipsli M29 modeli işimi görüyor.

Telefonu sürekli tutucuda kullanmak telefona zarar veriyormuş. Kurye harici sürekli telefonu tutucuda kullanmayı ben de mantıklı bulmuyorum. Bir adresi arıyorsam önceden kabaca bilindik bir noktayı gözüme kestirerek oraya gidiyorum. İki üç sokak kala telefon tutucuya telefonumu koyarak navigasyon açıyorum.

Yandan klipsli modeller pratik ve kullanışlıdır. Titreşim modüllü tercih edebilirsiniz ancak şarj olsun mu olmasın mı orası size kalmış. Bazı modellerin ayakları sabittir açı veremezsiniz. Monte edeceğiniz yer de burada işin içerisine giriyor.

Uzun lafın kısası, monte edeceğiniz yerde açı vermeniz gerekecek mi? Telefonum tutucudayken aynı zamanda şarj da etsin mi? Telefonumu ne kadar süre tutucuda kullanacağım? Bu soruların cevabı seçeceğiniz modelleri eleme konusunda size yardımcı olacaktır.

Bu modeli alıp geçerim. Her koşulda uyum sağlar.

Motosikleti
R25
Nukrotech telefon tutucuların paket içeriğinde gidon çapı farklı olabilir diye iki farklı yüzük çıkıyordu. Dar ve geniş olarak, mm değerlerini şuanda hatırlamıyorum. Sizin paket içeriği eksik miydi yoksa iki yüzük de uyumlu olmadı mı?

Quadlock marka olanlar için telefona yada telefon kılıfına adaptör yapıştırmak gerekiyor sanırım. Bu aparat telefonun arka kısmında sürekli takılı olacağı için telefonu masaya koyduğunuzda düzgün durmama ve telefonun kılıfını/telefonu değiştirdiğinizde aparatın yenisini satın almak zorunda kalarak tekrar bir masraf açacaktır.
ikisi de çıktı fakat küçük olan bile gidon aparatına büyük kalıyor, belki benim aldığım gidon uzatma aparatıyla ilgilidir ama sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birsürü seçenek koymuşlar, titreşim modüllü hangisini tercih etmek gerekir?
Bu ürünü almıştım fakat opsiyon çok, ben şu ana kadar sorun yaşamadım hem titreşim konusunda hem de güvenilirlik olarak. 14 Pro Max ile kullanıyorum.

Motosikleti
RS200
Hocam ben de telefon tutucu aparat taktım gidona mevcut tutucu o kısma biraz büyük geldiğinden çift taraflı bant ile sıkılaştırdım ancak hareket ettiği için en son küçük bir demir parçası keserek o araya sıkıştırdım şuan ki tutucu sağlam ve sorunsuz ancak eski telefonum 6S plustu maddi değeri çok olmadığından umursamadım ama şimdi ki telefon motorun yarı fiyatı olduğundan biraz çekiniyorum :) Siz şuan hangi modelini kullanıyorsunuz Nukrotech'in

Ben quadlock kullanıyorum ve çok memnunum, 240kmh 'e kadar tutucu olarak garantisi var. 400lük motorla o süratlere çıkamayacağım için o limitleri deneyimlemedim sende 200lük motor kullanıyorsun sorun yaşamazsın. Görsel olarak motorda güzel duruyor diğer telefon tutucular gibi kaba görüntüsü yok.
Çevremde nukrotech kullananlar var daha ekonomik olarak biliyorum.
Hocam modeli nedir tutucunun?

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Telefon tutucu konusunda quadlock üzerine tanımıyorum. Motorda da sırıtmıyor. Telefon takılı 600km yolculuk yaptım sorun yaşamadım. O tutucudan 240 değil 500km/h hızda bile telefonu düşürebileceğini sanmıyorum.

Motosikleti
RS200
Seçme işi ihtiyaca göre değişir. Ben daha önce titreşim modüllü mrt road modelini kullanıyordum. Şuanda klipsli M29 modeli işimi görüyor.

Telefonu sürekli tutucuda kullanmak telefona zarar veriyormuş. Kurye harici sürekli telefonu tutucuda kullanmayı ben de mantıklı bulmuyorum. Bir adresi arıyorsam önceden kabaca bilindik bir noktayı gözüme kestirerek oraya gidiyorum. İki üç sokak kala telefon tutucuya telefonumu koyarak navigasyon açıyorum.

Yandan klipsli modeller pratik ve kullanışlıdır. Titreşim modüllü tercih edebilirsiniz ancak şarj olsun mu olmasın mı orası size kalmış. Bazı modellerin ayakları sabittir açı veremezsiniz. Monte edeceğiniz yer de burada işin içerisine giriyor.

Uzun lafın kısası, monte edeceğiniz yerde açı vermeniz gerekecek mi? Telefonum tutucudayken aynı zamanda şarj da etsin mi? Telefonumu ne kadar süre tutucuda kullanacağım? Bu soruların cevabı seçeceğiniz modelleri eleme konusunda size yardımcı olacaktır.

Bu modeli alıp geçerim. Her koşulda uyum sağlar.
Hocam Tanyu FP400 de montaj için sorun yaşamadım ekranı çapraz durumda bana doğru dönünce bana yetiyor. Kullanım amacımda normalde şarj ihtiyacım yok ancak almışken bir kere alayım olur da şarj derdim olacak olursa o şekilde kullanayım düşüncesindeyim. Her türlü 2bin civarlarına çıkacağım gibi görünüyor 1500 ya da 2000 çok fark etmez diye düşünüyorum. Ama asıl amacım 16 proyu kamerasına zarar vermeden kullanabileceğim sağlam bir tutucu bu özellikli tutucuda şarj etme yoksa çokta önemli değil kısaca

Telefon tutucu konusunda quadlock üzerine tanımıyorum. Motorda da sırıtmıyor. Telefon takılı 600km yolculuk yaptım sorun yaşamadım. O tutucudan 240 değil 500km/h hızda bile telefonu düşürebileceğini sanmıyorum.
Hocam modeli nedir tutucunun?

Motosikleti
Dominar D250
Nukrotech için biri youtube'a titreşim ölçen uygulamayla video yüklemiş, bir işe yaramıyor gibi görünüyor kafamı bulandırdı.

Quadlock ise drd'de her parçayı tek tek veriyor stokta olmayan parça var gidon aparatı gibi,
Monofe'de telefon kılıfı dahil kit halinde var ona da 10.000 tl istiyor biraz gereksiz pahalıya geliyor gibi, kararsız kaldım.

Titreşim sönümleyici ne kadar işe yarıyor soru işareti

Motosikleti
Hero Dash 125
Bu ürünü almıştım fakat opsiyon çok, ben şu ana kadar sorun yaşamadım hem titreşim konusunda hem de güvenilirlik olarak. 14 Pro Max ile kullanıyorum.

Bu model gibi yandan vida gibi sıkarak telefonu sabitlediğiniz modeller eski modelleridir. Yandan klipsli modellerde vidayı telefona göre bir defa ayarladığınızda klips kullanım konusunda daha pratik oluyor. Ayrıca Nukrotech alınacaksa platformlardan almak yerine kendi internet sitesinden daha ucuza alabiliyorsunuz. Platformların komisyonu eklenince daha da pahalıya geliyor.

Nukrotech için biri youtube'a titreşim ölçen uygulamayla video yüklemiş, bir işe yaramıyor gibi görünüyor kafamı bulandırdı.

Quadlock ise drd'de her parçayı tek tek veriyor stokta olmayan parça var gidon aparatı gibi,
Monofe'de telefon kılıfı dahil kit halinde var ona da 10.000 tl istiyor biraz gereksiz pahalıya geliyor gibi, kararsız kaldım.

10 bin gibi rakamlara çıkılacaksa car play şeklinde ekran alırım daha iyi. :sneaky:

Videoda dört yastıklı titreşim emici modül mü yoksa yuvarlak titreşim emici modül mü vardı? Dört yastıklı diye geçen titreşim emici işe yarıyor.

Motosikleti
RS200

10.000 TL'ye telefon tutucu mu olur hocam bence aşırı gereksiz pahalı :)

Motosikleti
Dominar D250
10 bin gibi rakamlara çıkılacaksa car play şeklinde ekran alırım daha iyi. :sneaky:

Videoda dört yastıklı titreşim emici modül mü yoksa yuvarlak titreşim emici modül mü vardı? Dört yastıklı diye geçen titreşim emici işe yarıyor.
videodaki ürün m33 4 yastıklı,

düşününce hakikaten öyle gibi carplay daha kullanışlı olur

10.000 TL'ye telefon tutucu mu olur hocam bence aşırı gereksiz pahalı :)
:(

Motosikleti
RS200

Hocam ben bu kadar para vermem ya cebimde taşırım telefonu :D

Motosikleti
2024 Duke390
80-90bin liralık telefon kullanıp tutucuda çok seçici olup cimrilik yapma bence. Evet bakınca pahalı gibi duruyor olabilirler ama ihtiyaç halinde iyisi/kalitelisi uzun süre motorun üzerinde seninle olur.

Motosikleti
RS200
80-90bin liralık telefon kullanıp tutucuda çok seçici olup cimrilik yapma bence. Evet bakınca pahalı gibi duruyor olabilirler ama ihtiyaç halinde iyisi/kalitelisi uzun süre motorun üzerinde seninle olur.
Hocam zaten telefona o kadar para verdiğim için FP400 ü değiştirmek istiyorum ama diğer açtığım konu da aksiyon kamerası arıyorum 10 bin TL'yi alacağım cihazın üzerine koyup insta 360 x5 veya osmo action 6 pro alma şansım var

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

carplay en iyisi.
telefonu depo üstü çantaya koyuyorum, tireşimmiş, düşer kırılırmı, yağmur gelirmiş derdi olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar