Sağlam bi Motor Dergisi Lazım::..

Beyler aramızda birçok kişi motosiklet dergilerini mutlaka takip ediyordur şöyle yeni motorları araştıran , kalın :p (tabiri caizse çok yapraklı) , bol posterli bi dergi biliyormusunuz.::koop::::koop::

Benim her ay takip ettiğim Motoron dergisi var.

Birde 2-3 sayı Motorbike dergisi almıştım.

motoron fena değil. bir ara 2 teker dergisi çok iyi çıkış yapmıştı. hem yenilikleri takip ediyor hem de yurdum motorcusuna hitap ediiyordu. Ancak Türkiye'de motosiklet kültürünün otumamasından dolayı yok olup gitti.

Poster..

24-27 Şubat 2011 tarihinde İstanbul motoshow fuarına katılacak olursan;

firmalardan bol bol poster alabilirsin. Sen gelemezsen şayet, İstanbul'dan

bir tanıdığına rica edersin alır ve sana gönderir..

http://www.motoplus.org/

GÖЯKEM;2213799' Alıntı:
Baktım hocam , zamanında herkez motorbike önermiş bi bakmakta yarar var posterlimidir acaba :silent::mrgreen:

Sürekli takip edenlerden sormak lazım. Bide motosiklet bayilerinden ve fuarlara gittiğinde bol bol alabilirsin..

Motoron ve motorbike dergilerini sürekli takip ediyorum.İkiside gayet güzel yeni modelleri tanıtıyorlar ama poster vermiyorlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fuardan alın, beleş dergi dolu gazete standı.:p

Beyler peki fuara gidicek olanlar Bana bi kıyak geçip Yurtiçi Kargo - İzmir/karşıyaka şubesine sağlam bi SS posteri göndere bilirmi kargo tabiki bana ait ,, gönderen biri olursa çok makbule geçer.

Ben Motoron Takipçisiyim Tavsiye ederim.Motorbikeın bi Sayısını okudum bir daha almadım Bol Reklamlı Bana Sıcak Gelmedi.

Motoron nerde var bugün tansaş da motorbike vardı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

karfur da varmıdır ki , dergiyi boşver fuara kimse gitmiyecek herhalde ::koop::::koop::

GÖЯKEM;2214114' Alıntı:
Abi istanbul çok ters bana :cherry: kuzen var oda izmir diye izmite gönderir (o derece ::koop::)

[URL=http://img52.imageshack.us/i/dscn2820k.jpg/][/URL]

Bi araştırma sonucu; Bir kaç tane 50 X 70 ebadındaki bu posterden buldum.
İstersen, bana özelden mesaj at, kargo ile göndereyim.2011 Motoplus show'dan
temin edeceklerimizi'de arzu edersen, o tarihte (24-27 şubat 2011) tekrar konuşur
ve sana ulaştırırız.. ::146::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar