Sağa Çekme

arkadaşlar motorumda hafiftende olsa ama rahatsız edici bi şekilde sağa çekme yaşıyorum gaz verdikçe dahada ortaya çıkan bi sorun bu motor sağa doğru eğimleniyo ve ön freni sıktığımda da tam tersi bi şekilde so ltarafa doğru kayma oluyo motorda rüzgarda bu etmenlere eklenince bi zorlama oluyo. bu eğimlerin sonunu ne olabilir arkadaşlar servise götüreceğim ama malum ay sonu ay başını bekliyorum :) yinede bi fikir alayım dedim teşekkürler...

bendede buna benzer bir sorun vardı benimki sürekli sağa çekiyordu ön maşayı değiştirdim sorun çözüldü sendede böyle birşeymidir bilmem belkide ağlakası bile yoktur bir ustaya götür fiyat öğren benim 50 liraya patladı

arka aks da herhangi bi sorun yok ama bi kaç kere çukurlara girdim sert bi şekilde engel olamadım belki o yüzden olabilir bide aynı zamanda gazı hemen almıyo motor kalkışlarda inanılmaz kasıyo çok çok yavaş kalkıyo yani hemen tepki vermiyo neyse artık ustaya götürmek farz oldu sağolun arkadaşlar :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arka aks da herhangi bi sorun yok ama bi kaç kere çukurlara girdim sert bi şekilde engel olamadım belki o yüzden olabilir bide aynı zamanda gazı hemen almıyo motor kalkışlarda inanılmaz kasıyo çok çok yavaş kalkıyo yani hemen tepki vermiyo neyse artık ustaya götürmek farz oldu sağolun arkadaşlar :)

Ne demek... Görevimiz yardımcı olmak...Gene bekleriz...:cat::cat:

Merhaba
Ustaya götürdükdükten sonrada olan biteni paylasırsan seviniriz ?

Senin sorunun Direksiyon dan kaynaklanıyor :) usta 1.5 dakka da ayarlar :)

Arka aksının yani tekerinin düz olup olmadığını kontrol et...

muhtemelen öle abi. :) maşa eğildiyse zor toplarlar gibi:)

Senin sorunun Direksiyon dan kaynaklanıyor :) usta 1.5 dakka da ayarlar :)

ön dikmelerden birisinde kayma varsa yani yükseklik açısından kayma varsa motor sağa veya sola çeker. vidalarını gevşetip yerinden çıkarmadan oynatacak kadar gevşetip kendin de ayarlarsın. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar