Şafak Doğan Güneş

Hosgeldın allah kısmet ettı ve sonunda bıttıı sımdı dısardakı hayat senı beklıo:)

Askerliğin en güzel günü, sabah da inanamazsın şimdi gerçekten bittimi diye :) hayırlı tezkereler.

başlık bana amcamın çocuklarının ismini getirdi aklıma 'ŞAFAK,TAN,DOĞAN,GÜNEŞ' nasıl isimler ama:mrgreen: :cherry:

Super Moderator
Hoşdöndün vlad...:rendeer:
En kısa zamanda "Güle güle kullan." da diyebilme dileklerimle...:)

Hoşgeldin Arkadaşım...
Bende kısmetse öbür çarşamba 319. dönem KD asker olarak vatani görevime başliyacagım.Tavsiyelerin varsa dinliyebilirim :)

hayırlı olsun,, darısı 319 a .. aralıkta askere giden tüm tertiplere slmlar

şu anda nöbetçi subayı bekliyor olmalısınnn hayırlı olsun dostummm devrelerinden önce çıkıyosun izin kullanmadın heraldee çok ağlamazsınız umarımmm

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
sonunda eve geldim ve anca siteye girebildim.:)evdekilere süpriz yaptım.pazartesi çıkacağımı söylemiştim.birden karşılarına çıkınca çok sevindiler.benim içinde çok hoş oldu.:salut:neyse lafı uzatmadan herkese teşekkür ediyorum,askerde olan ve henüz askerliği başlamamış olanlarada tekrar kazasız belasız hayırlı teskereler diliyorum.:cat:

Motosikleti
Forza 250
sonunda eve geldim ve anca siteye girebildim.:)evdekilere süpriz yaptım.pazartesi çıkacağımı söylemiştim.birden karşılarına çıkınca çok sevindiler.benim içinde çok hoş oldu.:salut:neyse lafı uzatmadan herkese teşekkür ediyorum,askerde olan ve henüz askerliği başlamamış olanlarada tekrar kazasız belasız hayırlı teskereler diliyorum.:cat:

Geçmiş olsun.
Bende askerden geldiğimde 2-3 gün kendime gelememiştim.
Hele hiç unutmam izine gelmiştim,
Gece 01.00 de nöbetim var diye kalkmıstım :)

İşin kötü yanı..
Askerlik şimdi başlıyor :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar