SADECE ENDURO YOUTUBE KANALI

Selamlar arkadaşlar kendi videolarımdan oluşan bir derleme intro yaptım.Kanalıma abone olup videlarımı paylaşarak bana destek olursanız sevinirim.Saygılar

Enduro var dediler geldik. Son internet paketim enduroya feda olsun.

Endurocu arkadaşlara mesaj attım birazdan burdalar. :p

:cat: adamsınız

HW2eO.jpg
[/url][/IMG]
Ahanda bu arkadaşı çağırdım birazdan yardırır. :thumleft:

Çamur dediler geldik :bounce:
Takipteyim hacı dayım, videoyu izlemeden yorum yapıyorum, her zaman arkandayım :cat:

Tam gaz devam... Hangi şehirde çekimleri yapıyorsunuz?

Antalya bölgesinde biniyorum:)tşkler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

nasıl toplanıyorsunuz bu kadar adam

whatsub gurubumuz var.2 gün önceden organize oluyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Hani nerede enduro, dolu cross motoru var yahu....

Bu motorların hepsi enduro,motocross motoru ekipte yok :):)Videodaki içerikler tamamen gerçek endurodur.Bu motorlarda Special enduro olarak geçer.

İçimde hep bir enduro sevgisi yatıyor ama yaşadım yerdeki enduro alanı olmayışından endorucu olmayışından ve biraz hız derdi olduğu için Ss alıcam veya naked ama gönlümde yatan enduro

İçimde hep bir enduro sevgisi yatıyor ama yaşadım yerdeki enduro alanı olmayışından endorucu olmayışından ve biraz hız derdi olduğu için Ss alıcam veya naked ama gönlümde yatan enduro

Hayallerinizi ertelemeyin :) solo enduroda kendine göre çok zevklidir. bir yerden başlayın sonra sizede birileri katılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar