Sabah sabah yaşadığım süpriz

Ben motora binmeden 1 saat evvel apartmanın girişinden benzinimi tamamen boşaltıp kayıplara karıştı bi insan (hortumu bıcakla kesmiş)

Ulan yapıyorsun edebinle yap bari, motor baştan aşağı benzin kokuyor. Ya sigara içseydi biri orda?

Benimde birkaç gün önce zincir kilidimi kesmeye çalışmışlar. Anca dış kumaşı delebilmişler. :) (Abus Granit City Chain)

Zincir doğalgaz borusuna bağlı, birgün ya boruyu kesip hepimizi havaya uçuracaklar yada motosikleti şaseden ikiye ayıracaklar.

Bu benzim hortumlarını çelik bir kanaldan geçirmeli artık firmalar... Her boka güvenlik düşünür olduk artık... ::angry2::

Doğalgaz borusuna zincirlemek çok doğru olmamış. Mahallenizin güvenliği açısından başka bir yer seçiniz. Belki doğalgaz borusuna motosikletinizi zincirlemiş olmakla suçlu duruma bile düşebilirsiniz...

Benzin fiyatları ve bilumum ülkemizdeki ve bölgemizdeki olumsuz konular böyle oldukça... mad max filmlerine dönmeyiz umarım ...

Ben motora binmeden 1 saat evvel apartmanın girişinden benzinimi tamamen boşaltıp kayıplara karıştı bi insan (hortumu bıcakla kesmiş)

Ulan yapıyorsun edebinle yap bari, motor baştan aşağı benzin kokuyor. Ya sigara içseydi biri orda?

Son zamanlarda edindiğin düşmanları gözden geçir, husumetinizi polisle paylaş, resmiyet kazanıp kayıt altına alınsın.

Sıvı altın nede olsa.. Asgari ücrete kıyasla dünyanın en pahalısı belkide?

Motor rks cruiser 250. Ortalama 5 lt benzin vardı.

İzmir karşıyakada oluyor olay.

Düşman konusuna gelince, beni tanıyan düşmanın böyle birşey yapacağını tenezzül etmez mümkün değil. Muhtemelen benzine ihtiyacı vardı çaldı.

Bunu tek seferlik sayıyorum. 2. seferde, onu arar bulur kemiklerini ödünç alırım.

Hırsızın bile haysiyeti yok, mesaiye geç kaldım, motorun üzerindeki benzinleri çıkarmakla uğraştım 1 saat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar