İlan vermek gerçekten bazen sinir bozucu olabiliyor.
3 tane araba sattım, ayrı olarak jantlarını, multimedia sistemini veya mini stepnesini isteyen oldu. Kardeşim stepneyi sana verirsem ne kullanacam ben?
Motorda da 46 litrelik topcase i isteyen oldu. Ben de sıkılıp ilan açıklamasına "sis farları, topcase veya jel sele ayrı ayrı satılık değil. Motoru sen komple al istemiyorsan sadece seleyi kullanın" yazdım. Birisi mesaj atıp "abi bu ne biçim laf tabi ki motorun hepsini alacam" dedi.
Seat Altea XL aracım vardı. Aynı model başka bir Altea'nın ilan sahibinin 530 bin km de olan aracına "aynı araba bende de var. Dayanıklı araba demek ki bunlar epey kilometre görebiliyor. Helal olsun" yazdım. Adam arayıp sana ne benim kilometremden. Sana hesap mı verecem. Seni affediyorum, başkası olsa ağız burun kırar dedi ve orta seviye küfürler etti. Önce şaşırıp sonra güldüm. Sonra sinirlendim.
Çok değişik tipler ilginç kafalar var bu ilan sayfalarında. Zaman zaman telefon, lastik, bazı kullanılmayan eşyaları satıyorum. Yemin ederim her ilanı vermeden önce "bakalım neler yaşayacağız" diyorum.Artık alıştım, adam "selam" desin, ben anlıyorum nası tip olduğunu ona göre gidiyorum devamında. Çoğuyla da hiç muhatap olmuyorum.