S&t Kanuni Gt 250 R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hyosung GT 250 R hakkında herşey.buraya bakarsan herşeyi anlatmış.konu açmadan araştırmaktada fayda var.a dan z ye anlatıor zaten

Arkadaşlar bu motoru bende almak istiyorum ancak kronik olarak krank sorunu olduğunu motoru kullanan forumdaki bir arkadaştan MSN den konuşarak öğrendim. Hatta o arkadaşta motorunu satmış.
Tüm araştırmalarım sonunda öğrendiklerim;
1- Motorun yedek parçaları pahalı
2- Kronik krank kesme sorunu var (yazanların yalancısıyım valla) :) (hepsinde yoktur eminim ama malesef bir kısmında var ve sıfır alınan motorlarda iş şansa kalmış gibi görünüyor)
3- Motorda kullanılan motor aksamı daha gevrek ve ucuz bir metalden yapıldığı için bu sorun yaşandığını servis yetkilerinden birinci ağızdan duydum.
4- Lastiklerini daha kalitelilerle değiştirmek gerekli sanırım (ama n kadar ekmek o kadar köfte)

Tüm bunlara rağmen görünüş ve fiyat performansı açısından türkiyede rakipsiz görünüyor. Parçası ucuz olsa ve kronik rahatsızlıkları giderilirse bence türkiyenin motoru olabilir. Kanuni bence bu konulara dikkat ederse bu motoru daha iyi noktalara taşıyabilir. bide ismininin orjinal haklarını alsa iyi olurdu.
:)
sevgiler..

Arkadaşlar bu motoru bende almak istiyorum ancak kronik olarak krank sorunu olduğunu motoru kullanan forumdaki bir arkadaştan MSN den konuşarak öğrendim. Hatta o arkadaşta motorunu satmış.
Tüm araştırmalarım sonunda öğrendiklerim;
1- Motorun yedek parçaları pahalı
2- Kronik krank kesme sorunu var (yazanların yalancısıyım valla) :) (hepsinde yoktur eminim ama malesef bir kısmında var ve sıfır alınan motorlarda iş şansa kalmış gibi görünüyor)
3- Motorda kullanılan motor aksamı daha gevrek ve ucuz bir metalden yapıldığı için bu sorun yaşandığını servis yetkilerinden birinci ağızdan duydum.
4- Lastiklerini daha kalitelilerle değiştirmek gerekli sanırım (ama n kadar ekmek o kadar köfte)

Tüm bunlara rağmen görünüş ve fiyat performansı açısından türkiyede rakipsiz görünüyor. Parçası ucuz olsa ve kronik rahatsızlıkları giderilirse bence türkiyenin motoru olabilir. Kanuni bence bu konulara dikkat ederse bu motoru daha iyi noktalara taşıyabilir. bide ismininin orjinal haklarını alsa iyi olurdu.
:)
sevgiler..

kronik rahatsızlık derkennnnnn.sen o yazıyı yazan arkadaşlara bi sor bakalım neden kırmışlar kırankları...kimseyi yalnış yönlerdirmeyelim bilgi kirliliği yapmayalım.redline da gidersen uzun süre krank kırarsın başka türlü yokkkk.yani kullanıcıya bağlı

Git bu fiyata başka motor bak test edilenlerden olsun kimseninde başı ağırmasın.Japon türü bişi bak..

Bu yaziyi kirmizi renk yaziyorum dikkatini vererek okusunlar diye...Arac kullanan arkadas var mi?Otomobil vs..2 tekerden fazla olmak kaydi ile arac kullanan hangi arkadaslar acaba surekli araclarini redline dedigimiz bolgede surekli tutuyorlar? mantik buradan isler ise cozumu daha kolay bulacaktir bu krank kesiyor diyen arkadaslar.ben senin sirtina 40 kilo yuk veriyim sende aksama kadar o yukle kos bakalim nolucaksin?ama bu 40 kilo yuku molalar vererek tasidigini dusun birde bu sekilde yaklas bakalim sonuca hangisi daha avantajli? demek istedigim su redline denilen kisma sadece zorda kalindigi anlarda girilir bu tum araclarda boyledir arkadaslar(sollama,yada acil bi anda vs..) ani hizlanmamiz gerekirde arac bir ust vitese attigimizda ataletini kaybetlmemesi icindir...Ne yollar pist..Nede motosiklet motorlari kahramandir unutmayiniz ...saygilar....

Betimleme Çok güzel arkadasım kutlarım seni...Her halükarda haklısın.

Tesekkurler arkadasim...genel olarak arkadaslar motor yapisini bilmediklerinden olsa gerek daha fazla ses cikarmak adinada redline kullanimina gidiyor olabilirler ancak bilmiyorlar ki motosikletin motor parcalari otomobile gore daha naziktir...bu japonlardada cinlerdede korelerdede amerikanlardada boyledir parca saglamligi otomobillerdeki kadar dayanimi yuksek olamiyor cunku deviri yuksek olan motorun malzemesi hafif ve dayanikli olmak zorunda bu boyle oluncada parca nazik ve daha dikkatli kullanilmali...bu yuzdendirki boyle kirmizi yazdim i,yi anlasilsin...Umarim faydali olabilir bu yazim...:rendeer:

arkadaşım ben 24 yaşındayım ve 16 yaşından bu yana motor kullanıyorum yok bakım mış yok redlineymiş geç bunları kargaya yavrusu şahın gözükürmüş.hem motoru olye bir anlattınki ne bileyim hoy dan paramı alıyon ne yapıyon anlamadım valla hani yüz kişiye sorsan 75 onay vermez o motora

arkadaşım ben 24 yaşındayım ve 16 yaşından bu yana motor kullanıyorum yok bakım mış yok redlineymiş geç bunları kargaya yavrusu şahın gözükürmüş.hem motoru olye bir anlattınki ne bileyim hoy dan paramı alıyon ne yapıyon anlamadım valla hani yüz kişiye sorsan 75 onay vermez o motora

bunu banami diyorsunuz bayim?:rendeer:

arkadaşım ben 24 yaşındayım ve 16 yaşından bu yana motor kullanıyorum yok bakım mış yok redlineymiş geç bunları kargaya yavrusu şahın gözükürmüş.hem motoru olye bir anlattınki ne bileyim hoy dan paramı alıyon ne yapıyon

arkadaşım ben 24 yaşındayım ve 16 yaşından bu yana motor kullanıyorum yok bakım mış yok redlineymiş geç bunları kargaya yavrusu şahın gözükürmüş.hem motoru olye bir anlattınki ne bileyim hoy dan paramı alıyon ne yapıyon

Sen bi 16 sene daha motora bin ondan sonra mesaj yazarsın aslanım...

son nokta

valla tartısmasız kımseyı kırmadan sahsi düşüncemi yazıyorum ben 250r aldım (hyosung) ve 2006 aldım gövde olrak 600 lukten asagı degıl gözümü ve hız zevkımı dolduruyır yanı abartmanın anlamı yok altınızdakı motor 250 lık 600luk degıl ama redline olayına katılıyorum hangı motor olursa olsun lımıtını zorlar sureklı red lıne yaparsanız kırankta kırar baska SEYDE AMA alacaklara tavsıye ederım alın bının emının hız olarakda sızı tatmın eder benı ettiği gibi kımse 250 lık olduguna anlamıyor bılen harıc : ))

kronik rahatsızlık derkennnnnn.sen o yazıyı yazan arkadaşlara bi sor bakalım neden kırmışlar kırankları...kimseyi yalnış yönlerdirmeyelim bilgi kirliliği yapmayalım.redline da gidersen uzun süre krank kırarsın başka türlü yokkkk.yani kullanıcıya bağlı[/QUO

Arkadaşlar agresifleşmeye gerek yok ben öğrendiklerimi konuştuklarımı paylaştım. Ayrıca benim kim olduğumu bilmeden senli benli muhattap olmaya gerek yok. Adab-ı muhaşeret kurallarına uyalım. İlk defa konuşutuğunuz birine "siz" diye hitab etmelisiniz.
sevgiyle kalın.

Sen bi 16 sene daha motora bin ondan sonra mesaj yazarsın aslanım...

no fear 46 Arkadas bilgisini gosteriyor birakin ellesmeyin yegene :D hosgoru saygi ve erdem en iyi incelikdir...ogrenecek zamanla polemik yapmak isdemedim ben tesekkurler yorum icin Taner Yilmaz bey......:cat:
Bu arada no_fear_46 kardesim bayagida buyumussun yahu 16 yasindan beride motor kullanman cok guzel.acaba yazilarini yazmadan yorumlarini yapmadan o yazinin bir butunluk icindeki anlaminin ne ifade ettigini sorguluyormusun guzel kardesim benim?karsindaki kimdir nedir necidir yasi basi kacdir?filan?gibi ben yada ne oldugum onemli degil ancak burasi sandigin chat odalarida degil arkadasim buradaki buyuk bir cogunluk yuzyuze gorusen insanlardir hepimiz bir bireyiz hepimiz buraya uyeyiz:rendeer:

Son düzenleme:
ya hyo buyo s&t kanunı manunı neyse o dur ötesı berısı olmaz ama arkadaslar adamın basına neler gelmiş siz o arkadasın basına gelenlerın sizin basınıza gelmesını ıstermisiniz yok tabii şimdi o arkadaş bir aylık motoru ile ne yapacak istediği kadar fabrıkadan toparlanıp gelsin ben binmem kardeşim içime sinmez okadar para vercem ılk ayda bunlar gelecek basıma git kardesim şikayet et alma ne bıleyım yap bi şeyler hakkını ara arkadaşlar sizinde bıldiğiniz bu konuda hak arama yolları varsa bi zahmet arkadasa izah edın sonra marka kıyaslamanıza ustalık bılgılerınızı dökmeye şu kadasr sene bu kadar sene demeye kaldığınız yerden devam edersınız hadi arkadaşlar markalar karın doyurmuyor nerde motorcu yardımlaşması

Yaklasık 7-8 ay once bende Hyosung gt250r almayı dusunuyordum fakat bu cıkan soylentıler,cartlar,curtlar hakkatende markayı karalıyorlar, cunku 1 ay sonra bende kararımı degıstırdım aklımda soru işareti olmasındansa artık ninja 250r almayı dusunuyorum hanı yazarkende bunlara dıkkat edersenız daha ıyı olur arkadaslar,saygılar...

arkadaşlar mantıkla hareket edin, çoğu arkadaş anlatmış zaten bende 1 kere daha söylüyorum red line olayını, atları bile uzun süre koşturduğunuzda çatlayıp ölüyor, 250 cc den 600 cc gücü bekleyen arkadaşlar alırlar eline krankı, korkmadan alın keyfini çıkarın motorun. kazasız belasız sürüşler...

kronik rahatsızlık derkennnnnn.sen o yazıyı yazan arkadaşlara bi sor bakalım neden kırmışlar kırankları...kimseyi yalnış yönlerdirmeyelim bilgi kirliliği yapmayalım.redline da gidersen uzun süre krank kırarsın başka türlü yokkkk.yani kullanıcıya bağlı[/QUO

Arkadaşlar agresifleşmeye gerek yok ben öğrendiklerimi konuştuklarımı paylaştım. Ayrıca benim kim olduğumu bilmeden senli benli muhattap olmaya gerek yok. Adab-ı muhaşeret kurallarına uyalım. İlk defa konuşutuğunuz birine "siz" diye hitab etmelisiniz.
sevgiyle kalın.

kusura bakmayınız rahatsız ettimmmmmm.ammmmaaa rica edicem sen de (sende yazıyorum çünki artık bu 2.mesajımya)ondan benimle konuşurken tehdit vari değilde nazik bi şekilde yaklaşırsan sevinirim

kusura bakmayınız rahatsız ettimmmmmm.ammmmaaa rica edicem sen de (sende yazıyorum çünki artık bu 2.mesajımya)ondan benimle konuşurken tehdit vari değilde nazik bi şekilde yaklaşırsan sevinirim

Yazdıklarımda tehdit nerede? Açıklarsanız sevinirim. Bana lütfen sen diye hitab etmeyin sizi tanımıyorum. Bana 50 mesaj yazsanız bile bu bana sen diye hitab etme hakkını vermez. Rica ediyorum...
Sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar