Arkadaşlar bu motoru bende almak istiyorum ancak kronik olarak krank sorunu olduğunu motoru kullanan forumdaki bir arkadaştan MSN den konuşarak öğrendim. Hatta o arkadaşta motorunu satmış.
Tüm araştırmalarım sonunda öğrendiklerim;
1- Motorun yedek parçaları pahalı
2- Kronik krank kesme sorunu var (yazanların yalancısıyım valla)(hepsinde yoktur eminim ama malesef bir kısmında var ve sıfır alınan motorlarda iş şansa kalmış gibi görünüyor)
3- Motorda kullanılan motor aksamı daha gevrek ve ucuz bir metalden yapıldığı için bu sorun yaşandığını servis yetkilerinden birinci ağızdan duydum.
4- Lastiklerini daha kalitelilerle değiştirmek gerekli sanırım (ama n kadar ekmek o kadar köfte)
Tüm bunlara rağmen görünüş ve fiyat performansı açısından türkiyede rakipsiz görünüyor. Parçası ucuz olsa ve kronik rahatsızlıkları giderilirse bence türkiyenin motoru olabilir. Kanuni bence bu konulara dikkat ederse bu motoru daha iyi noktalara taşıyabilir. bide ismininin orjinal haklarını alsa iyi olurdu.
sevgiler..
Betimleme Çok güzel arkadasım kutlarım seni...Her halükarda haklısın.
arkadaşım ben 24 yaşındayım ve 16 yaşından bu yana motor kullanıyorum yok bakım mış yok redlineymiş geç bunları kargaya yavrusu şahın gözükürmüş.hem motoru olye bir anlattınki ne bileyim hoy dan paramı alıyon ne yapıyon anlamadım valla hani yüz kişiye sorsan 75 onay vermez o motora
arkadaşım ben 24 yaşındayım ve 16 yaşından bu yana motor kullanıyorum yok bakım mış yok redlineymiş geç bunları kargaya yavrusu şahın gözükürmüş.hem motoru olye bir anlattınki ne bileyim hoy dan paramı alıyon ne yapıyon
kronik rahatsızlık derkennnnnn.sen o yazıyı yazan arkadaşlara bi sor bakalım neden kırmışlar kırankları...kimseyi yalnış yönlerdirmeyelim bilgi kirliliği yapmayalım.redline da gidersen uzun süre krank kırarsın başka türlü yokkkk.yani kullanıcıya bağlı[/QUO
Arkadaşlar agresifleşmeye gerek yok ben öğrendiklerimi konuştuklarımı paylaştım. Ayrıca benim kim olduğumu bilmeden senli benli muhattap olmaya gerek yok. Adab-ı muhaşeret kurallarına uyalım. İlk defa konuşutuğunuz birine "siz" diye hitab etmelisiniz.
sevgiyle kalın.
Sen bi 16 sene daha motora bin ondan sonra mesaj yazarsın aslanım...
Sen bi 16 sene daha motora bin ondan sonra mesaj yazarsın aslanım...
kronik rahatsızlık derkennnnnn.sen o yazıyı yazan arkadaşlara bi sor bakalım neden kırmışlar kırankları...kimseyi yalnış yönlerdirmeyelim bilgi kirliliği yapmayalım.redline da gidersen uzun süre krank kırarsın başka türlü yokkkk.yani kullanıcıya bağlı[/QUO
Arkadaşlar agresifleşmeye gerek yok ben öğrendiklerimi konuştuklarımı paylaştım. Ayrıca benim kim olduğumu bilmeden senli benli muhattap olmaya gerek yok. Adab-ı muhaşeret kurallarına uyalım. İlk defa konuşutuğunuz birine "siz" diye hitab etmelisiniz.
sevgiyle kalın.
kusura bakmayınız rahatsız ettimmmmmm.ammmmaaa rica edicem sen de (sende yazıyorum çünki artık bu 2.mesajımya)ondan benimle konuşurken tehdit vari değilde nazik bi şekilde yaklaşırsan sevinirim
kusura bakmayınız rahatsız ettimmmmmm.ammmmaaa rica edicem sen de (sende yazıyorum çünki artık bu 2.mesajımya)ondan benimle konuşurken tehdit vari değilde nazik bi şekilde yaklaşırsan sevinirim
Yazdıklarımda tehdit nerede? Açıklarsanız sevinirim. Bana lütfen sen diye hitab etmeyin sizi tanımıyorum. Bana 50 mesaj yazsanız bile bu bana sen diye hitab etme hakkını vermez. Rica ediyorum...
Sevgiyle kalın.